Χυδαία επίθεση Μπογδάνου σε Καφαντάρη (Video)

Χυδαία επίθεση Μπογδάνου σε Καφαντάρη (Video)

Χυδαία επίθεση δέχτηκε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χαρά Καφαντάρη, η οποία ήταν καλεσμένη σε εκπομπή του Action 24. Πρωταγωνιστικό ρόλο στο επεισόδιο κατά της βουλευτού είχε ο διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού του Πρώτου Θέματος Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Η κ. Καφαντάρη αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το πάνελ μετά την ακροδεξιά ρητορική που υιοθετήθηκε σχεδόν από όλους τους παρευρισκόμενους, σε σχέση με το προσφυγικό.

Ανάμεσα στα όσα απαράδεκτα που ακούστηκαν από τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, ο οποίος απευθυνόταν στη βουλευτή με άκρως προκλητικό και εριστικό ύφος, ήταν η εκθείαση της εγκληματική πολιτικής του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά σε σχέση με τους πρόσφυγες – κατά τον, γνωστό για τις νεοδημοκρατικές του συμπάθειες, δημοσιογράφο «λαθρομετανάστες».

Στο πλαίσιο αυτό, ο Κ. Μπογδάνος κατέφυγε σε ένα άνευ προηγουμένου ακροδεξιό παραλήρημα υμνώντας τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και επικρίνοντας τους πολιτικούς προϊσταμένους του Λιμενικού Σώματος. 

Παράλληλα υποστήριξε πως με την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ πνίγονται περισσότεροι άνθρωποι απ’ ότι επί κυβερνήσεως Σαμαρά και δεν δίστασε να κατηγορήσει ευθέως την κυβέρνηση πως «φρόντισε» να μείνει χωρίς δουλειά για μία περίοδο. 

Ταυτόχρονα ισχυρίστηκε – χωρίς να επιτρέπει ουσιαστικά τον διάλογο – πως μόνο εκείνος γνωρίζει τι πραγματικά γίνεται με τους πρόσφυγες στην Ελλάδα, γιατί είναι δημοσιογράφος και καθημερινά βρίσκεται πίσω από ένα μικρόφωνο, πράγμα που όπως όλοι γνωρίζουν από μόνο του προσφέρει παντογνωσία. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter