Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Ξυδάκης για αξιολόγηση: «Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα σε περίπτωση αδιεξόδου»

Ανοιχτά αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, εάν δεν ευοδωθούν οι διαπραγματεύσεις για τη δεύτερη αξιολόγηση.

«Ο επίτροπος Μοσκοβισί χθες έθεσε ένα τρίπτυχο, ενεργειακό, εργασιακό και δημοσιονομικό κενό, στο οποίο με έμμεσους τρόπους τα προσδιορίζει, τα εξειδικεύει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο -αυτός ο απρόβλεπτος παίκτης που μπαίνει και βγαίνει κατά το δοκούν στο πρόγραμμα- που περιλαμβάνει αφορολόγητο, κάποια μέτρα» είπε ο Νίκος Ξυδάκης, ερωτηθείς από τον Real FM για τις εκτιμήσεις του όσον αφορά στο πότε θα ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις.

«Ή θα γίνει μία πάλι τακτική αναδίπλωση από τη μεριά της Ελλάδας και θα περιλαμβάνει αυτές τις απαιτήσεις των δανειστών, για να προχωρήσει η αξιολόγηση και να πετύχουν αυτό το κλίμα σταθερότητας, το οποίο με αγωνία το περιμένει και ο λαός και οι επιχειρήσεις και η αγορά ή διαφορετικά θα έχουμε κάποιο αδιέξοδο», συμπλήρωσε, ενώ ερωτηθείς εάν τίθεται τότε θέμα πρόωρων εκλογών, απάντησε: «Δεν το γνωρίζω αυτό. Είναι όλα ανοιχτά. Δεν μπορώ να προδικάσω τις εξελίξεις».

Σχόλια

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.