Ξύλο στα καμαρίνια: Η Σοφία Παυλίδου κατηγορεί για ξυλοδαρμό το Μάνο Παπαγιάννη

Ξύλο στα καμαρίνια: Η Σοφία Παυλίδου κατηγορεί για ξυλοδαρμό το Μάνο Παπαγιάννη

Ένα απίστευτο περιστατικό ξυλοδαρμό από συνάδελφο της, στα καμαρίνια του θεάτρου “Χυτήριο” καταγγέλει η ηθοποιός Σοφία Παυλίδου.

Η ηθοποιός κατέθεσε μήνυση για ξυλοδαρμό εναντίον του ηθοποιού Μάνο Παπαγιάννη, καθώς επίσης και για εξύβριση, για το περιστατικό που έγινε την περασμένη Πέμπτη. Ο ηθοποιός δεν συνελήφθη αφού πλέον είχε περάσει το αυτόφωρο.

Σύμφωνα με την καταγγελία της Παυλίδου, ήταν κάποιο “λαθάκι” στην παράσταση της Πέμπτης.

Όπως αναφέρει στη μήνυση ο Μάνος Παπαγιάννης της ζήτησε με έντονο τρόπο το λόγο και στη συνέχεια ενώ ξεβαφόταν στο καμαρίνι της επιτέθηκε και την πέταξε βίαια προς τα πίσω όπου υπήρχε μια καρέκλα ξύλινη και ο νεροχύτης του καμαρινιού, με αποτέλεσμα να χτυπήσει πολύ στη πλάτη και στη σπονδυλική της στήλη.¨Οπως λέει οι υπόλοιποι ηθοποιοί που ήταν μπροστά στο απίστευτο περιστατικό τα έχασαν, μη μπορώντας να συνειδητοποιήσουν τι είχε συμβεί.

Η Σοφία Παυλίδου πήγε στο Ασκληπιείο Βούλας όπου και της δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες ενώ έχει και την γνωμάτευση του γιατρού για τις κακώσεις που έχει υποστεί. Στη συνέχεια κατέθεσε μήνυση στον Μάνο Παπαγιάννη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter