Υπερασπίστηκε τον Πικέ ο Ναδάλ: «Τέτοιες συμπεριφορές, όπως οι αποδοκιμασίες, δεν οδηγούν πουθενά»

Υπερασπίστηκε τον Πικέ ο Ναδάλ: «Τέτοιες συμπεριφορές, όπως οι αποδοκιμασίες, δεν οδηγούν πουθενά»

Μπορεί να μην είναι Καταλανός, ο γεννημένος στη Μαγιόρκα κορυφαίος τενίστας του κόσμου, όμως το προηγούμενο διάστημα δεν δίστασε να πάρει θέση για τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες στην Καταλονία.

Και μπορεί ο Ράφαελ Ναδάλ να είναι δηλωμένος οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο δεν είχε κανέναν ενδοιασμό στο να υπερασπιστεί έναν από τους κορυφαίους άσους της Μπαρτσελόνα, τον Χεράρδ Πικέ, ο οποίος με τις δηλώσεις του εξέφρασε τον αποτροπιασμό του για τη βία που ασκήθηκε την ημέρα του δημοψηφίσματος, αλλά και το ότι είναι επαγγελματικοί και όχι πατριωτικοί, οι λόγοι που τον έκαναν να αγωνίζεται στην Εθνική Ισπανίας, γεγονός που ξεσήκωσε αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό του από Μαδριλένους και άλλους Ισπανούς.

Ο Ναδάλ, ο οποίος βρίσκεται στο Πεκίνο, λόγω της συμμετοχής του στο όπεν τουρνουά της Κίνας, ρωτήθηκε σχετικά και η απάντηση που έδωσε ήταν ξεκάθαρη: «Σε όποια πλευρά και αν βρίσκεσαι, οι ακραίες συμπεριφορές είναι πάντα κακές. Οι ακρότητες και ο όποιος φανατισμός, είτε παίζεις ποδόσφαιρο, είτε παίζεις τένις, είναι πολύ άσχημες καταστάσεις. Τέτοιες συμπεριφορές και τέτοιες καταστάσεις, όπως οι αποδοκιμασίες προς τον Πικέ, δεν οδηγούν πουθενά. Αυτά τα κάνουν άνθρωποι που ενεργούν και εκφράζονται ακραία και φανατικά». 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter