Υποδείξεις Σαμαρά στο Μητσοτάκη με φόντο την αυριανή συνάντηση με τον Πρωθυπουργό

Υποδείξεις Σαμαρά στο Μητσοτάκη με φόντο την αυριανή συνάντηση με τον Πρωθυπουργό

Την «κηδεμονία» Μητσοτάκη από το Σαμαρά ,λένε οι δύσπιστες νεοδημοκρατικές γλώσσες πως επισφράγισε η σημερινή συνάντηση των δύο -πρώην και νυν- Προέδρων στο γραφείο του πρώτου στην Πειραιώς. Ενώ επιβεβαιώνει και τις εσωκομματικές αντιθέσεις που προκάλεσε η συμφωνία του eurogroup.

Η συνάντηση,-πραγματοποιήθηκε κατόπιν αιτήματος Σαμαρά- μια μόλις μέρα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της ΝΔ με τον Πρωθυπουργό για τα αποτελέσματα του eurogroup και με γνωστές τις πληροφορίες ότι ο Αντώνης Σαμαράς δεν την επιθυμεί, ενισχύουν την εικόνα του ‘λύνω και δένω’ στο κόμμα που θέλει να επιβάλλει ο πρώην Πρωθυπουργός. 

Πολλοί σαμαρικοί βουλευτές υποστηρίζουν ότι η ΝΔ οφείλει να εμμείνει στην κάθετη αντιπαράθεση με την κυβέρνηση στα ζητήματα της διαπραγμάτευσης και ότι αποδεχόμενος τη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, ο κ. Μητσοτάκης είναι σαν να ‘νομιμοποιεί’ τα αποτελέσματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αντ. Σαμαράς την τελευταία περίοδο έχει αναπτύξει έντονη εσωκομματική δραστηριότητα και έχει πυκνώσει τις επαφές του με στελέχη και βουλευτές της ΝΔ. Σημειώνεται πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρώην Πρωθυπουργός επιδιώκει να αποτυπώσει την παρέμβασή του στην ηγεσία της ΝΔ. Το Γενάρη, αμέσως μετά την επιστροφή του Κ. Μητσοτάκη από το Βερολίνο και τις επαφές που είχε ο Πρόεδρος της ΝΔ με Μέρκελ και Σόιμπλε , ο Αντ. Σαμαράς είχε κατ΄ ιδίαν συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΝΔ, στο γραφείο στη Βουλή, υποσημειώνοντας τότε : Συναντιόμαστε συχνά, εσείς δεν το ξέρετε.

Είναι η πρώτη φορά που ο Αντ. Σαμαράς επισκέπτεται το γραφείο του Προέδρου της ΝΔ, στην Πειραιώς.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter