Υπογραφή Μέσι στο “κλάσικο”

Υπογραφή Μέσι στο “κλάσικο”

Ξαναμπαίνει η Μπάρτσα στο παιχνίδι του τίτλου

Ένα μικρό αριστούργημα του ασύγκριτου Λιονέλ Μέσι στο 92ο λεπτό έβγαλε τη Μπαρτσελόνα στον αφρό του ισπανικού «κλάσικο» και την ξανάβαλε στο παιχνίδι του τίτλου. Με αυτό το 2-3, οι Καταλανοί έπιασαν τη Ρεάλ στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά η «βασίλισσα» έχει έναν αγώνα λιγότερο (με τη Θέλτα στο Βίγο). Σε περίπτωση ισοβαθμίας, ευνοείται πια η Μπάρτσα.

Η Ρεάλ έπαιζε με 10 ποδοσφαιριστές από το 77ο λεπτό λόγω της αποβολής του αρχηγού Σέρχιο Ράμος για σκληρό φάουλ στον Μέσι, αλλά ισοφάρισε στο 85’ με σκόρερ τον ξεχασμένο Χάμες Ροντρίγκες. Η ισοπαλία θα αποτελούσε θεμέλιο τίτλου για τους Μαδριλένους, ώσπου ο Μέσι μίλησε τελευταίος, στις καθυστερήσεις.

Ο ίδιος είχε ισοφαρίσει στο 33’ το γκολ του Κασεμίρο (28’), με το πρώτο του γκολ μετά από 6 άσφαιρα «κλάσικο». Η Μπαρτσελόνα προηγήθηκε με τον Κροάτη Ράκιτιτς στο 73’, αλλά η τελευταία πινελιά, στο αποχαιρετιστήριο ντέρμπι του Λουίς Ενρίκε, ανήκε στον Μέσι. Η Μπαρτσελόνα έχει να παίξει και τελικό Κυπέλλου, με την ταπεινή Αλαβές.

H Aτλέτικο Μαδρίτης, αντίπαλος της Ρεάλ στα ημιτελικά του Champions League σε μερικές εβδομάδες, έχει μείνει 3η στη βαθμολογία της ισπανικής Λίγκας με 68 βαθμούς, έναντι 65 της 4ης Σεβίλλης. Η Ρεάλ (75 β.) έχει να δώσει άλλους 6 αγώνες πριν το νήμα, ενώ η Μπαρτσελόνα (75 β.) και οι άλλοι μνηστήρες από 5.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter