Υπόθεση Δώρας Ζέμπερη: Και αστυνομικούς βάζει τώρα «στο κάδρο» ο δολοφόνος

Υπόθεση Δώρας Ζέμπερη: Και αστυνομικούς βάζει τώρα «στο κάδρο» ο δολοφόνος

Και δύο αστυνομικούς εμπλέκει τώρα στην υπόθεση της δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη ο Εμμανουήλ Σοροπίδης, ο οποίος έχει ομολογήσει την ενοχή του.

Αφού έχει ήδη υποστηρίξει την εμπλοκή ενός γνωστού Αθηναίου πρώην βουλευτή και δικηγόρου, στο υπόμνημά του, κάνει λόγο και για δύο αστυνομικούς, όπως ανέφερε ο δικηγόρος του πατέρα της Δώρας, Απόστολος Λύτρας.

Σύμφωνα με τον κ. Λύτρα, «ο ένας λέει ότι είναι στο Μεταγωγών και ο άλλος στην Πέτρου Ράλλη», όπως είπε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, προσθέτοντας ότι στο υπόμνημα αυτό ο Μανώλης Σοροπίδης αναφέρει και το επίθετο του δικηγόρου που κατονομάζει ως ηθικό αυτουργό της δολοφονίας.

Επίσης, ο κ. Λύτρας επισήμανε ότι η προϊσταμένη της Δώρας έχει δώσει και εκείνη τη δική της κατάθεση για τα όσα ακούγονται περί απειλών που δεχόταν η 28χρονη, ενώ στα χέρια των Αρχών βρίσκονται και οι υποθέσεις που χειριζόταν.

Πάντως από την πλευρά του ο Απόστολος Λύτρας επανέλαβε σήμερα πως δεν πιστεύει ότι υπάρχουν στοιχεία και ενδείξεις για αυτά που λέει ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη περί ανάμειξης γνωστού δικηγόρου στην υπόθεση.

«Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν πιστεύω ότι έχουν αλήθεια όσα λέει. Δεν έχει παρουσιάσει καμία ένδειξη. Θα μπορούσε να πει οποιοδήποτε όνομα», εκφράζοντας την άποψη ότι όλα αυτά γίνονται γιατί «ενδεχομένως κάποιος να θέλει να ενοχοποιήσει κάποιους».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter