Υπόθεση Ζακ Κωστόπουλου: Δεν ταυτοποιήθηκαν τα αποτυπώματά του στο μαχαίρι

Υπόθεση Ζακ Κωστόπουλου: Δεν ταυτοποιήθηκαν τα αποτυπώματά του στο μαχαίρι

Δεν ταυτοποιήθηκαν τα αποτυπώματα του Ζακ Κωστόπουλου στο μαχαίρι που είχε αναφερθεί ότι είχε στην κατοχή του.

Όπως ανέφεραν στο «Έθνος» αστυνομικές πηγές, τα αποτυπώματα δεν ταυτοποιήθηκαν με αυτά του 33χρονου, ενδεχομένως γιατί έπιασαν το αντικείμενο και άλλα άτομα πριν από την κατάσχεσή του.

Συγκεκριμένα, το κράτησε με τα χέρια του ο αστυνομικός που το εντόπισε εντός του κοσμηματοπωλείου, προκειμένου να προλάβει να το κατασχέσει προτού το πάρει οποιοσδήποτε άλλος.

Παράλληλα, αξιόπιστη μαρτυρία που βρίσκεται στη διάθεση της Αστυνομίας αναφέρει ότι το μαχαίρι αρχικά είχε βρεθεί εκτός του καταστήματος και ότι άγνωστο άτομο το πήρε και το πέταξε στο εσωτερικό του.

Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν επίσης έναν αναπτήρα, όπως και τον πυροσβεστήρα που κρατούσε ο Ζακ, στον οποίο επίσης δεν ταυτοποιήθηκαν τα αποτυπώματά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Έθνους» τα αποτυπώματα του 33χρονου ταυτοποιήθηκαν με αυτά που βρέθηκαν σε χάρτη μέσα στο κοσμηματοπωλείο.

Τι κατέθεσε φίλος του Ζακ

Τα τελευταία 24ωρα η Αστυνομία πήρε κατάθεση από φίλο του Ζακ, ο οποίος δήλωσε ότι o 33χρονος συνήθιζε να καταναλώνει κοκτέιλ ψυχοτρόπων ναρκωτικών ουσιών, όπως LSD, MDMA, ecstasy και χάπια κεταμίνης.

Η συστηματική κατανάλωση των ουσιών αυτών ίσως είναι η αιτία, σύμφωνα με εκτιμήσεις, που ο Ζακ βρισκόταν σε κατάσταση παραζάλης.

Τις τελικές απαντήσεις, με τις οποίες θα ολοκληρωθεί και το ιατροδικαστικό πόρισμα, θα δώσουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter