Ζακ Κωστόπουλος – Η δικηγόρος της οικογένειας μιλάει για παραλείψεις και σκόπιμη διαρροή περί DNA στο μαχαίρι

Ζακ Κωστόπουλος – Η δικηγόρος της οικογένειας μιλάει για παραλείψεις και σκόπιμη διαρροή περί DNA στο μαχαίρι

Αν πήραν DNA από τους  – πολλούς εμπλεκόμενους – στον άγριο ξυλοδαρμό του Ζακ Κωστόπουλου αναρωτιέται η δικηγόρος της οικογένειας μετά την διαρροή της ΕΛΑΣ για ίχνος DNA του Ζακ Κωστόπουλου στο μαχαίρι που κρατούσαν με γυμνά χέρια οι αστυνομικοί που ενεπλάκησαν στον ξυλοδαρμό.

Τις παραλείψεις της έρευνας επεσήμανε η δικηγόρος της οικογένειας του Ζακ Κωστόπουλου, Άννυ Παπαρούσσου, στον News 24/7 εξηγώντας ότι «ένα από τα χαρακτηριστικά των παραλείψεων που έχουν καταγραφεί στην διερεύνηση του περιστατικού είναι και το γεγονός ότι η εύρεση του περιβόητου μαχαιριού καθυστέρησε χαρακτηριστικά».

  Μάλιστα, προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση το γεγονός ότι όπως φαίνεται στα βίντεο, τουλάχιστον δύο αστυνομικοί πιάνουν το όπλο με γυμνά χέρια. Στο βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα η Εφημερίδα Των Συντακτών, ένας άνδρας της ΕΛ.ΑΣ., καταγράφεται να κρατά το πειστήριο με γυμνά χέρια, κάτι που δεν δικαιολογείται ανέφερε η κυρία Παπαρούσσου

Διαβάστε επίσης: Ζακ Κωστόπουλος – Νέα μαρτυρία που σοκάρει: Τού κλωτσάγανε το κεφάλι και τρανταζόταν – Υπήρχε κι άλλος

Η Άννυ Παπαρούσσου δήλωσε επίσης πως στο μαχαίρι εντοπίστηκε ίχνος αίματος που ταυτοποιήθηκε με εκείνο του Ζακ Κωστόπουλου, κάτι που όμως δεν θα έπρεπε να προκαλεί εντύπωση, μιας και ο 33χρονος είχε τραυματιστεί και αίμα του υπήρχε τόσο μέσα στο κοσμηματοπωλείο, όσο και έξω από αυτό. Διευκρίνισε ακόμη πως το ίχνος που εντοπίστηκε είναι “μια σταγόνα αίμα και όχι ιδρώτας” όπως αρχικά διέρρεε η ΕΛΑΣ.

Διαβάστε επίσης: Μόνο στην πόρτα του κοσμηματοπωλείου και όχι στο εσωτερικό βρέθηκαν αποτυπώματα του Ζακ (Photo)

Διαβάστε επίσης: Υπόθεση Ζακ Κωστόπουλου: Δεν ταυτοποιήθηκαν τα αποτυπώματά του στο μαχαίρι

Στη συνέχεια, η δικηγόρος διερωτήθηκε «αν υπάρχει λήψη DNA από τους άλλους εμπλεκόμενους στην υπόθεση, τους δύο κατηγορούμενους», ενώ πρόσθεσε πως η διαρροή της πληροφορίας για εντοπισμό DNA έγινε σκόπιμα από την ΕΛ.ΑΣ., η οποία τη συνόδευσε με τη δική της ερμηνεία για το περιστατικό. «Πρόκειται για μονομερής ενέργεια», είπε χαρακτηριστικά.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter