Ζακ Κωστόπουλος: Προθεσμία να απολογηθεί πήρε ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου

Ζακ Κωστόπουλος: Προθεσμία να απολογηθεί πήρε ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου

Προθεσμία για να απολογηθεί, αύριο, Τετάρτη πήρε σήμερα ο 73χρονος ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου, ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή στην επίθεση κατά του Ζακ Κωστόπουλου, έξω από το κατάστημά του στην στη Γλάδστωνος στην πλατεία Κάνιγγος.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στον Εισαγγελέα και ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί, ενώ σημειώνεται πως αρνείται ότι οι πράξεις του είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου.

Διαβάστε επίσης: Βόμβα του ιατροδικαστή για τον Ζακ Κωστόπουλο: Δεν αποκλείσαμε ποτέ την θανατηφόρα κάκωση

Ο Εισαγγελέας άσκησε το Σάββατο ποινική δίωξη με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος σε βάρος του 73χρονου. Πρόκειται για τα αδικήματα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης είναι κακουργηματικού βαθμού και για το πλημμέλημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Στοιχεία – σοκ από τη δικογραφία για το λιντσάρισμα του Ζακ Κωστόπουλου

Χθες Δευτέρα συνελήφθη ακόμη ένας άνδρας, 55 ετών, ο οποίος φαίνεται στο βίντεο να χτυπάει με κλοτσιές τον Ζακ Κωστόπουλο μαζί με τον κοσμηματοπώλη. 

Ο 55χρονος ομολόγησε την πράξη του και ισχυρίστηκε ότι προσπαθούσε να εμποδίσει το θύμα να βγει από το κοσμηματοπωλείο, επειδή είχε δει ότι κρατούσε μαχαίρι και ήθελε να τον σταματήσει για να μην κινδυνέψουν οι άνθρωποι που ήταν από έξω, μέχρι να φτάσουν οι αστυνομικοί.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter