Ζάκυνθος: Αύριο θα απολογηθεί ο 26χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του πατέρα του

Ζάκυνθος: Αύριο θα απολογηθεί ο 26χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του πατέρα του

Εικοσιτετράωρη προθεσμία για να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή Ζακύνθου, ζήτησε και πήρε ο 26χρονος φερόμενος ως δράστης για την δολοφονία του 70χρονου πατέρα του το βράδυ της Κυριακής στις Βολίμες.

Ο 26χρονος θα οδηγηθεί εκ νέου στον ανακριτή Ζακύνθου, αύριο στις 11 το πρωί. Κατά την άφιξη του στο δικαστικό μέγαρο του νησιού, πλήθος κόσμου χειροκρότησε τον 26χρονο, εκφράζοντας την υποστήριξη τους προς σε αυτόν.

Γιατί τον υποστηρίζουν:Σοκ στην τοπική κοινωνία έχει προκαλέσει το άκουσμα της είδησης ότι ο δολοφόνος του 70χρονου συνταξιούχου ταχυδρόμου στις Βολίμες είναι στενό συγγενικό του πρόσωπο και μάλιστα ο 26χρονος γιος του. Από τα χέρια του ίδιου του παιδιού του βρήκε τον θάνατο ο 70χρονος συνταξιούχος ταχυδρόμος, που είχε βρεθεί νεκρός με τραύματα από κυνηγετικό όπλο μέσα στο φορτηγάκι του στη Βολίμα. Ωστόσο, πίσω από το έγκλημα, φαίνεται πως κρύβεται μια συνταρακτική υπόθεση και οικογενειακή τραγωδία με θύματα τον ίδιο και τα δυο μικρότερα αδέλφια του. Ως κίνητρο του εγκλήματος φέρεται η συνεχής πάσης φύσεως κακοποίηση που είχε υποστεί ο δράστης και τα δύο ανήλικα ετεροθαλή αδέλφια του από το θύμα. Όπως φέρεται να είπε στους αστυνομικούς προέβη στη δολοφονία του πατέρα του γιατί ο 70χρονος κακοποιούσε σεξουαλικά τον ίδιο αλλά και τα δυο ανήλικα αδέλφια του από τον τρίτο γάμο, ένα 10χρονο κοριτσάκι κι ένα 7χρονο αγοράκι.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ imerazante

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter