Ζάκυνθος: «Αυτό το τέρας δεν έπρεπε να ζει – Έκανε τα αδέλφια μου να υποφέρουν», είπε ο 26χρονος πατροκτόνος (Video)

Ζάκυνθος: «Αυτό το τέρας δεν έπρεπε να ζει – Έκανε τα αδέλφια μου να υποφέρουν», είπε ο 26χρονος πατροκτόνος (Video)

Σοκ προκαλούν τα όσα είπε στην αστυνομία, μέχρι τώρα, ο 26χρονος πατροκτόνος στη Ζάκυνθο. Ο νεαρός άντρας φέρεται να είπε στους αστυνονομικούς πως σκότωσε τον πατέρα του τον οποίο χαρακτήρισε και ως τέρας.

Ο 26χρονος βρέθηκε την Τετάρτη ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου προκειμένου να του απαγγελθούν κατηγορίες. Ο νεαρός άντρας που ομολόγησε την πράξη του κατηγορείται για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της παράνομης οπλοχρησίας. Είχε πάρει προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες ο 26χρονος, μιλώντας στους αστυνομικούς είπε ότι όταν ήταν μικρός ο πατέρας του τον κακοποιούσε και υποψιαζόταν ότι έκανε το ίδιο και στα μικρά του αδέλφια.

«Ο πατέρας μου ήταν κέρβερος, με έδερνε συνέχεια όταν ήμουν μικρός, έδερνε συχνά και την μάνα μου γι’ αυτό και εκείνη τον χώρισε πριν από 16 χρόνια, όταν ήμουν 10 ετών. Όταν ήμουν… ήρθε στο δωμάτιό μου που κοιμόμουν μόνος μου αλλά δεν θυμάμαι παραπάνω και μη με ρωτάτε άλλο για αυτό το θέμα. Απ’ όταν πέθανε – τον Οκτώβριο του 2010, από ανίατη ασθένεια – η τρίτη και τελευταία σύζυγός του που ήταν Ρουμάνα, πήγαινα συχνά και έβλεπα τα δύο αδελφάκια μου, που ζούσαν μαζί του. Το ένα μάλιστα είναι αγοράκι 10 ετών. Κλονίστηκα μια μέρα που η εννιάχρονη αδερφή μου μου παραπονέθηκε πως πονάει στα γενετικά της όργανα. Και τότε αμέσως σκέφτηκα: Χριστέ μου, θα κάνει τα ίδια και σε εκείνη. Από τότε αποφάσισα πως αυτό το τέρας δε θα πρέπει να συνεχίσει να ζει και να κάνει τα αδερφάκια μου να υποφέρουν φρικτά. Ήταν πλέον θέμα χρόνου να τον σκοτώσω…», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Επίσης ανέφερε:

«Πήγα στο προκαθορισμένο ραντεβού με τον βιολογικό μου πατέρα, με το αυτοκίνητο της αδερφής μου από τον πρώτο γάμο της μητέρας μου. Έβγαλα τις πινακίδες κυκλοφορίας και πήρα μαζί μου την επαναληπτική καραμπίνα που είχε στο υπόγειο ο νυν σύντροφος της μητέρας μου που είναι και αυτός Έλληνας, όπως ο πατέρας μου ο ταχυδρόμος. Κατεβαίνοντας από το αυτοκίνητο είχα ήδη τυλίξει το κεφάλι και το πρόσωπό μου με μια μπλούζα, ενώ στα χέρια μου φορούσα γάντια εργασίας για να μην ανιχνευτεί η πυρίτιδα, αφού αυτό το είχα διαβάσει στο ίντερνετ».

«Ο πατέρας μου καθόταν στη θέση του οδηγού ανυποψίαστος, ήταν βράδυ και δεν είχε καταλάβει πως ήμουν καμουφλαρισμένος. Τον πυροβόλησα αμέσως από το τζάμι της πόρτας του, μόλις άκουσε τα βήματά μου και γύρισε να με δει. Είχα βάλει στην καραμπίνα εννιάρια σκάγια που είναι για πουλιά αλλά ήξερα πως από κοντά έχουν θανατηφόρο αποτέλεσμα στον άνθρωπο. Τον πυροβόλησα συνολικά τρεις φορές στο πρόσωπο, στην καρδιά και στον ώμο. Μετά την πρώτη βολή, η κάννη του όπλου ήταν μέσα στην καμπίνα της κόκκινης κλούβας. Ο πρώτος πυροβολισμός ήταν κατευθείαν στο πρόσωπό του, του έριξα περίπου από 1,5 μέτρο».

Εικοσιτετράωρη προθεσμία για να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή Ζακύνθου, ζήτησε και πήρε ο 26χρονος φερόμενος ως δράστης για την δολοφονία του 70χρονου πατέρα του το βράδυ της Κυριακής στις Βολίμες.

Ο 26χρονος θα οδηγηθεί εκ νέου στον ανακριτή Ζακύνθου, αύριο στις 11 το πρωί, μετά την 24ωρη προθεσμία που πήρε προκειμένου να απολογηθεί  

Κατά την άφιξη του στο δικαστικό μέγαρο του νησιού, πλήθος κόσμου χειροκρότησε τον 26χρονο, εκφράζοντας την υποστήριξη τους προς σε αυτόν.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter