Ζάκυνθος: Πυροσβέστες έσωσαν από πνιγμό σκύλο που έπεσε σε ποτάμι (Photos)

Ζάκυνθος: Πυροσβέστες έσωσαν από πνιγμό σκύλο που έπεσε σε ποτάμι (Photos)

Οι πυροσβέστες της Ζακύνθου έκαναν και πάλι το “θαύμα” τους και όπως σε κάθε περίπτωση στην οποία καλούνται να επέμβουν, τα βγάζουν εις πέρας, το ίδιο συνέβη και χθες το πρωί, οπότε και κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν μια όχι και τόσο συνηθισμένη περίπτωση.

 Μετά από τηλεφώνημα που έλαβαν από κάτοικο της περιοχής πλησίον στο ποτάμι του Αγίου Χαραλάμπους έσπευσαν να σώσουν ένα σκυλάκι που είχε πέσει στο νερό στο ύψος της ξύλινης πεζογέφυρας και προσπαθούσε να κολυμπήσει όντας τραυματισμένο. 

Οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο του έσωσαν τη ζωή, επιδεικνύοντας για ακόμη μία φορά την ευαισθησία σε οτιδήποτε προκύψει. Οι πυροσβέστες, με όλο τον εξοπλισμό τους, αφού τον ηρέμησαν τον έπιασαν με ειδικό τσιμπίδι με τέτοιο τρόπο ώστε να μην του προκληθεί τραυματισμός και τον ανέσυραν στην ξηρά χωρίς να πάθει τον παραμικρό τραυματισμό.

Το βλέμμα του σκύλου ήταν γεμάτο ικανοποίηση που είχε λάβει τέλος αυτή του η περιπέτεια, ενώ οι πυροσβέστες αναζήτησαν τον πιθανό ιδιοκτήτη του. Ωστόσο έως ότου αναζητηθεί από κάποιον, ο σκύλος φιλοξενήθηκε σε κτηνιατρείο της περιοχής.

Πηγή: Imerazante.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter