ZENDIUM Ιστορίες καθημερινής απόλαυσης

ZENDIUM Ιστορίες καθημερινής απόλαυσης

Κάθε φορά που βουρτσίζεις τα δόντια σου η αίσθηση της καθαριότητας είναι αυτή που μένει μετά στο στόμα! Αλλά τι γεύση έχει η καθαριότητα;

Με τη χρήση της Zendium πετυχαίνεις φυσική προστασία του στόματός σου.

Δοκίμασε να πιεις ένα χυμό πορτοκάλι για παράδειγμα αφού έχεις πλύνει τα δόντια σου με την οδοντόπαστα που χρησιμοποιείς. Είναι λίγο πιο πικρός; Σωστά; Έτσι είναι. Όμως εγώ που χρησιμοποιώ τη Zendium απολαμβάνω όλη τη γλύκα του χυμού, αλλά και κάθε γεύση ροφήματος που προτιμώ το πρωί ή το μεσημέρι.

Κι αυτό γιατί στα ήπια συστατικά της οδοντόπαστας Zendium περιλαμβάνονται φυσικά ένζυμα και πρωτεΐνες όμοια με αυτά που περιέχει το στόμα μας. Κι αυτό που πετυχαίνω με την χρήση της είναι να ενισχύεται φυσικά η προστασία στη στοματική μου κοιλότητα αφού η Zendium ενισχύει τα καλά βακτήρια που βρίσκονται μέσα σ’ αυτή, εμποδίζοντας και τη δράση των κακών βακτηρίων που σχετίζονται με ασθένειες.

Μετά από τη χρήση της Zendium για περίπου 4 μήνες κατάλαβα ότι και τα δόντια μου είναι πάντα πιο καθαρά και η αναπνοή μου δεν είναι ποτέ δυσάρεστη. Tα ούλα μου δεν ματώνουν ούτε πονάνε ποτέ! Τέλεια αίσθηση!

Επιλεγμένα συστατικά, άψογη ήπια γεύση, και μια μοναδική αίσθηση καθαριότητας. Αυτοί είναι οι λόγοι που δεν αλλάζω τη Zendium.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter