Ένα βιβλίο για το τρέξιμο που δεν πρέπει να χάσετε

Μια ιστορία ενός ανθρώπου που πέρασε πολλά, αλλά ποτέ δε σκέφτηκε ούτε για μια στιγμή να το βάλει κάτω… εκ του αντιθέτου, έκανε πραγματικότητα αυτά που οι γιατροί του είπαν πως είναι αδύνατο να κάνει.

Αυτό το βιβλίο είναι διαφορετικό από τα άλλα… κατά κάποιον τρόπο βέβαια. Μια αληθινή ιστορία που θα μπορούσε να μεταφερθεί ακόμη και στη μεγάλη οθόνη κάποια στιγμή στο μέλλον.

Η δύναμη της θέλησης που σε όλους μας παίρνει διαφορετικές μορφές, στα μάτια ενός εξάχρονου παιδιού που μαθαίνει πως πάσχει από ένα αυτοάνοσο νόσημα, τόσο σπάνιο που μόνο το 1% του πληθυσμού το έχει, η θέληση παίρνει διαστάσεις που κανείς δε μπορεί να φανταστεί.

Όπως είπε και ένας φίλος του συγγραφέα ο Ηλίας «Νομίζω πως κάθε άνθρωπος έχει έναν κύκλο ζωής και νομίζω πως ο πρώτος κύκλος ζωής του Γιάννη έχει ήδη κλείσει και πρέπει να μας τον αφηγηθεί».

Αυτό ακριβώς θα γίνεται σε κάθε σελίδα ξεχωριστά, για να μάθουμε στο τέλος αυτό που διαβάσαμε στην αρχή: «Ιωάννης Δημόπουλος, Η δύναμη του “μπορώ” ή αλλιώς running against the odds».

Το βιβλίο που είναι στην ουσία η βιογραφία του Ιωάννη Δημόπουλου μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Ο Ιωάννης Δημόπουλος είναι προπονητής δρόμων αποστάσεων, απόφοιτος της Βορειοαμερικανικής Ακαδημίας προπονητών (North American Academy For Sports and Fitness Professionals NAASFP)

Είναι πιστοποιημένος στην «Ειδίκευση στην Αθλητική Διατροφή για την Μεγιστοποίηση της Αθλητικής Απόδοσης» (INTERNATIONAL SOCIETY OF SPORTS NUTRITION, ISSN) και SPARTAN SGX COACH.

Πηγή: Runnfun.gr

Ετικέτες

Μυστικά & Documento

09/05/2021, 17:00
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader