Ανακαλύπτουμε νέα ροφήματα που δίνουν γεύση και… χρώμα στο καλοκαίρι μας!

Ανακαλύπτουμε νέα ροφήματα που δίνουν γεύση και… χρώμα στο καλοκαίρι μας!

Το καλοκαίρι είναι εδώ και όλοι μας έχουμε ανάγκη από μικρές καθημερινές «ανάσες» δροσιάς. Τι είναι αυτό που θα μπορούσε να «σβήσει» τη δίψα μας με τον πιο παγωμένο & γευστικό τρόπο;!

Δεν θα μπορούσε να είναι τίποτα λιγότερο από μια  φρουτένια γρανίτα και ένα λαχταριστό, σοκολατένιο milkshake! Σε μια πρόσφατη επίσκεψή μας στο κατάστημα Γρηγόρης της γειτονιάς μας, ανακαλύψαμε τις 3 νέες γεύσεις γρανίτας και τα 3 νέα milkshakes, που κέρδισαν τις εντυπώσεις μας με την πρώτη κιόλας δοκιμή!

Μία ποικιλία από γρανίτες σε γεύσεις λεμόνι, φράουλα και φρούτα του πάθους & μάνγκο, θα μας ταξιδέψουν σε ένα δροσερά λαχταριστό καλοκαίρι!

Όσο για τα νέα milkshakes, οι σοκολατένιες γεύσεις με merenda, σοκοφρέτα cream και lacta cream, είναι απλά ακαταμάχητες!

Επιπλέον, τα συνοδευτικά βρώσιμα καλαμάκια σε γεύσεις φράουλα και σοκολάτα, που προσφέρονται με κάθε γρανίτα και milkshake, έρχονται πραγματικά να απογειώσουν τη γευστική μας εμπειρία! Γιατί… με την αγορά ενός από τα παραπάνω ροφήματα, παίρνουμε καλαμάκι φράουλας ή σοκολάτας έτοιμα για… φάγωμα!

Παράλληλα, ο Γρηγόρης προσφέρει και μία μοναδική προσφορά γνωριμίας την οποία δεν πρέπει να χάσει κανείς! Μέχρι τις 15 Ιουλίου, με κάθε αγορά γρανίτας ή milkshake το 2ο  ρόφημα δίνεται στη μισή τιμή!

Δοκιμάστε και εσείς τα νέα milkshakes και γρανίτες σε ένα κατάστημα Γρηγόρης ή κάντε την παραγγελία σας στο gregorys.gr ή στο Gregory’s eorder app.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter