Από τον όμιλο Μαρινάκη στο γραφείο της Σοφίας Νικολάου ο Βασίλης Κανέλλης

Από τον όμιλο Μαρινάκη στο γραφείο της Σοφίας Νικολάου ο Βασίλης Κανέλλης

Ο διευθυντής σύνταξης του in.gr Βασίλης Κανέλλης, που αρθρογραφεί επίσης στο «Βήμα» και στα «Νέα» του ομίλου Μαρινάκη, διορίστηκε πρόσφατα και μετακλητός υπάλληλος στο ιδιαίτερο γραφείο της γ.γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφίας Νικολάου.

Ο ίδιος -υπενθυμίζεται- είχε αρθρογραφήσει για τον «ωμό εκβιασμό» του απεργού πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα, ενώ ήταν ο συντάκτης του ανυπόστατου ρεπορτάζ για τη δήθεν εξαίρεση του Μ. Μπαλαούρα από την εγκύκλιο για τις περικοπές των συντάξεων.

Στη συνέχεια, ύστερα από δύο εξώδικα του Μ. Μπαλαούρα, η εφημερίδα «Τα Νέα» ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον βουλευτή.

«Εξοργίστηκα γιατί το 2015 ο ελληνικός λαός την πάτησε τρεις φορές κι έδωσε λευκή επιταγή σε ανθρώπους άσχετους, ψεύτες, ανίκανους και πολιτικούς απατεώνες ολκής. Μήπως όλες οι πράξεις των κυβερνώντων το πρώτο εξάμηνο του 2015 φτάνουν στα όρια της εσχάτης προδοσίας;», έγραφε ο Βασίλης Κανέλλης, διευθυντής σύνταξης του in.gr και πρόσφατα διορισμένος μετακλητός υπάλληλος στο ιδιαίτερο γραφείο της γενικής γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφίας Νικολάου.

Πρόκειται για μία ακόμα περίπτωση που δημοσιογράφος μεγάλου επιχειρηματικού ομίλου μεταπηδά ή εργάζεται παράλληλα σε γραφείο κυβερνητικού στελέχους κάτι που επαναφέρει το ερώτημα της δημοσιογραφικής ανεξαρτησίας και του πλουραλισμού.

Σημειώνεται πως την ίδια στιγμή η Σοφία Νικολάου κατηγορείται από τον Τύπο για σειρά απευθείας αναθέσεων.

Μόλις χθες δε ο νέος συνεργάτης του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη προέτρεπε με άρθρο του στο in.gr τον Αλέξη Τσίπρα να ζητήσει εκλογές «αν είναι μάγκας»!

Πληροφορίες: efsyn.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter