Δώρα Αυγέρη: «Ακαταδίωκτο: η κολυμβήθρα του Σιλωάμ για τις κυβερνητικές αμαρτίες!»

Δήλωση-επίθεση εξαπέλυσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη προς την κυβέρνηση με αφορμή την τροπολογία που φέρνει στη Βουλή, μέσω της οποίας επιδιώκει την ασυλία των μελών της επιτροπής λοιμωξιολόγων, της επιτροπής εμβολιασμών και της δοτής επιτροπής στελεχών υπουργείων.

Η αναπληρώτρια Τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι επιβάλλει τη γνώμη της στους ειδικούς, ενώ τόνισε πως η Νέα Δημοκρατία έχει βαλθεί να τρελάνει τον κόσμο με τις μεθοδεύσεις και τις απάτες της.

Αναλυτικά η δήλωσή της: 

«Τα μέλη των τριών επιτροπών που γνωμοδοτούν για τη διαχείριση της πανδημίας –μεταξύ αυτών και η επιτροπή λοιμωξιολόγων, καθώς και γενικοί γραμματείς υπουργείων– θα έχουν στο εξής το ακαταδίωκτο για τη γνώμη ή ψήφο τους κατά την άσκηση των εν λόγω καθηκόντων τους. Ούτε καν θα εξετάζονται ως μάρτυρες.

Η κυβερνητική αυτή μεθόδευση έρχεται λίγες μέρες αφότου είδαν το φως της δημοσιότητας πρακτικά της επιτροπής λοιμωξιολόγων. Αυτά αποκαλύπτουν ότι η κυβέρνηση επιβάλλει τη γνώμη της στους ειδικούς και ακολούθως κρύβεται πίσω από τις αποφάσεις τους, που είναι καθ’ υπαγόρευση.

Διαβάστε επίσης: Αμνηστεύουν τους λοιμωξιολόγους μετά τους τραπεζίτες

Η κυβερνητική αυτή μεθόδευση έρχεται λίγες μέρες πριν την εκ του προχείρου άρση των περιορισμών, τη στιγμή που το τρίτο κύμα της πανδημίας είναι σε εξέλιξη, με το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη σε ρόλο αμέριμνου παρατηρητή.
Στην κυβέρνηση έχουν χάσει τα αυγά και τα πασχάλια. Δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Προσμένουν ένα θαύμα.

Προς το παρόν νίπτουν τας χείρας τους, αποποιούμενοι κάθε ευθύνη για το μαρτύριο δεκάδων χιλιάδων συμπολιτών μας, που σηκώνουν το σταυρό τους μόνοι τους.

Η κυβέρνηση πρόδωσε τις προσπάθειες των πολιτών, που εδώ κι έναν και πλέον χρόνο υπομένουν τις απώλειες στην καθημερινότητά τους, στην εργασία τους, στις σχέσεις τους, στους ανθρώπους τους.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει βαλθεί να τρελάνει τον κόσμο με τις μεθοδεύσεις και τις απάτες της. Έχει καταφέρει να καταστήσει την πανδημία και την υγειονομική κρίση στο μεγαλύτερο πολιτικό σκάνδαλο των τελευταίων ετών. Δεν την παίρνει πια να κοροϊδεύει άλλο τον ελληνικό λαό».

Ετικέτες

Μυστικά & Documento

09/05/2021, 17:00
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader