Επαφές ΑΕΚ με Ρεμπρόφ

Επαφές ΑΕΚ με Ρεμπρόφ

Ψηλά στην λίστα της ΑΕΚ για τον αντικαταστάτη του Μανόλο Χιμένεθ βρίσκεται το όνομα του Σεργκέι Ρεμπρόφ και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες έχει γίνει και διερευνητική κρούση με τον Ουκρανό προπονητή.

O 47χρονος τεχνικός εργάζεται από το 2018 στην Φερεντσβάρος οδηγώντας τη στη τρέχουσα περίοδο για πρώτη φορά στην ιστορία της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ μέσα από τέσσερις προκριματικούς γύρους, ενώ έχει κατακτήσει τρεις φορές το πρωτάθλημα Ουγγαρίας.

Ο Ρεμπρόφ έχει συμβόλαιο με την Φερεντσβάρος ως το 2022, ωστόσο υπάρχουν σύννεφα στη συνεργασία του με την διοίκηση και ΜΜΕ στην Ουγγαρία αναφέρουν ότι υπάρχουν επαφές με τον Ρομπέρτο Ντοναντόνι για να τον αντικαταστήσει.

Ο Ρεμπρόφ έχει καθίσει στο πάγκο της Ντιναμό Κιέβου κατακτώντας δύο πρωταθλήματα και ισάριθμα Κύπελλα, ενώ είχε κι ένα σύντομο πέρασμα από την Αλ Αχλί.

Ο Ρεμπρόφ έκανε μεγάλη καριέρα ως ποδοσφαιριστής αποτελώντας ένα σπουδαίο δίδυμο με τον Αντρέι Σεφτσένκο στη Ντιναμό Κιέβου των 90’s, ενώ αγωνίστηκε σε Τότεναμ και Γουέστ Χαμ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter