Η υπουργός καλεί σε διάλογο για την Παιδεία στο… προσωπικό της site – Ο… αστερίσκος με τα προσωπικά δεδομένα

Η υπουργός καλεί σε διάλογο για την Παιδεία στο… προσωπικό της site – Ο… αστερίσκος με τα προσωπικά δεδομένα

Καινούριους τρόπους ώστε να προκαλούν ερωτήματα και αλγεινή εντύπωση στους πολίτες βρίσκουν οι «άριστοι» της κυβέρνησης Μητσοτάκη είτε μέσω της υπουργικής είτε μέσω της βουλευτικής τους ιδιότητας.

Αυτή τη φορά, η Νίκη Κεραμέως, που από όσο… θυμόμαστε είναι υπουργός Παιδείας αλλά ελπίζουμε να μην το ξεχνάει η ίδια, καλεί σε διάλογο την εκπαιδευτική κοινότητα (σ.σ. μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς) προκειμένου να καταθέσουν τις απόψεις τους με στόχο την αναβάθμιση της Παιδείας.

«Και ποιο είναι το πρόβλημα σε όλο αυτό;» θα αναρωτηθεί εύλογα κάποιος. Δεν θα υπήρχε κανένα απολύτως πρόβλημα εάν η υπουργός Παιδείας ζητούσε τις απόψεις της εκπαιδευτικής κοινότητας από την πλατφόρμα του υπουργείου και όχι από την προσωπική της ιστοσελίδα η οποία μάλιστα μας ενημερώνει πως σε περίπτωση επικοινωνίας με τη βουλευτή Νίκη Κεραμέως (και όχι την υπουργό καθόσον αφορά το προσωπικό της σάιτ), τα προσωπικά μας δεδομένα «αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας για τους σκοπούς αποστολής ενημερωτικού υλικού του Πολιτικού Γραφείου, δελτίων τύπου, ανακοινώσεων, προσκλήσεων και άλλων αποστολών και κλήσεων συναφών με την εν λόγω πολιτική δραστηριότητα».

Με απλά ελληνικά η εν ενεργεία υπουργός Παιδείας καλεί τους πολίτες να καταθέσουν τις απόψεις τους, για θέμα συναφές του χαρτοφυλακίου που έχει αναλάβει, αλλά τους προτρέπει να μπουν στην… προσωπική της ιστοσελίδα dialogos.metiniki.gr.

Κερασάκι στην τούρτα για να δέσει αυτό το «άριστο» γλυκό, λοιπόν, αποτελεί το κομμάτι των προσωπικών δεδομένων που στην ιστοσελίδα της αναφέρει ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να προωθήσει το προσωπικό της υλικό, με φόντο και το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών το φθινόπωρο, να είναι υπαρκτό…

Ωστόσο, έχει σημασία και ο τρόπος με τον οποίο εμφανίζεται αυτή η φόρμα για την πληροφόρηση περί προσωπικών δεδομένων καθώς θα πρέπει κανείς να αναζητήσει τους «όρους χρήσης» στο τέλος του παραθύρου…

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter