Καταγγελία για Φουρθιώτη: Εννέα περιπολικά για τη φύλαξή του παρουσιαστή

Καταγγελία για Φουρθιώτη: Εννέα περιπολικά για τη φύλαξή του παρουσιαστή

Ο αντιδήμαρχος Επικοινωνίας του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου, Χρήστος Τσεμπέρης προχώρησε σε καταγγελία που προκαλεί αίσθηση σχετικά με το γεγονός πως η ΕΛ.ΑΣ έχει προχωρήσει σε διάθεση περιπολικών και προσωπικού από διάφορα αστυνομικά τμήματα του λεκανοπεδίου για τη φύλαξη του Μένιου Φουρθιώτη επί 24ώρου βάσεων.

Εννέα αστυνομικά τμήματα συνεισφέρουν με τη διάθεση εννέα περιπολικών και δεκατεσσάρων αστυνομικών, όπως αναφέρουν τα έγγραφα τα οποία κοινοποίησε ο Χρήστος Τσεμπέρης στον προσωπικό του λογαριασμό στο faceboook.

Συγκεκριμένα τονίζει στην ανάρτησή του τα εξής: «Την ώρα που άνδρες και γυναίκες στο ΑΤ και το Τ. Ασφαλείας Ραφήνας Πικερμίου παλεύουν κυριολεκτικά με την ανύπαρκτη υλικοτεχνική υποδομή και την αδιανόητη υποστελέχωση με ευθύνη της πολιτικής ηγεσίας, να βγάλουν έστω βάρδιες και να κάνουν τα δέοντα, οι ανεκδιήγητοι επιτελικοί του “κοίτα Μιχάλη μου το χάλι σου” αφαιρούν περιπολικά και στελέχη για να “φυλάνε” τον κο…Φουρθιώτη επί 24ώρου βάσεως. Και αυτοί του Υπουργείου του σερίφη μιλάνε για την ασφάλεια του πολίτη και δεν ντρέπονται. Ούτε ένα γραμμάριο τσίπας δεν έχει μείνει».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter