«Μου πάει το καπέλο;» –Ο απολαυστικός διάλογος Μητσοτάκη με τους ναύτες του αμερικανικού «Αϊζενχάουερ»

Το γύρο του διαδίκτυο κάνει ένα βίντεο από την εξόρμηση του Κυριάκου Μητσοτάκη την Τρίτη στη Σούδα όπου επισκέφθηκε το αεροπλανοφόρο του Ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτειών «USS Dwight D. Eisenhower».

Ο πρωθυπουργός άδραξε και πάλι την ευκαιρία για να περάσει μια ημέρα ανεμελιάς και ξεγνοιασιάς κάνοντας αστειάκια. Άλλωστε τι; Μήπως έχουμε κορονοϊό; μήπως τα νοσοκομεία είναι γεμάτα με ανθρώπους που πεθαίνουν στην αναμονή; μήπως το ιατρικό προσωπικό έχει γονατίσει από την πίεση;

Διαβάστε επίσης: Ο «ανέμελος πρωθυπουργός» στο αμερικανικό αεροπλανοφόρο «Eisenhower» (Video)

Την ώρα λοιπόν, που τα δύο μέλη του αεροπλανοφόρου του έκαναν δώρο ως αναμνηστικό ένα καπέλο ο διάλογο που ακολούθησε ήταν άκρως ουσιώδης.

«Μου πάει;» αναρωτήθηκε γεμάτος καμάρι ενώ στη συνέχει θέλησε να μάθει σε ποιον ανήκε το καπέλο.

«Λοιπόν, αυτό είναι το δικό σου καπέλο;» ρωτάει τα ένα από τα δύο μέλη για να λάβει την απάντηση «Δεν είναι το δικό μου συγκεκριμένα».

Τότε στρέφεται προς το άλλο μέλος του πληρώματος «Είναι λοιπόν, το δικό σου καπέλο;» για να πάρει την καταφατική απάντηση που τόσο ήθελε.

Και αφού τελικά βρήκε σε ποιον ανήκει το καπέλο, το επόμενο θέμα προς σχολιασμό ήταν η… αναμνηστική ταμπέλα που κρατούσε.

Δείτε το στιγμιότυπο

 

 

 

 

 

Μυστικά & Documento

15/04/2021, 20:29