Νοσοκομεία Αττικής-ΜΕΘ: Με το κυβερνητικό… «20%», σε άμεσο κίνδυνο 25 ανθρώπινες ζωές σήμερα!

Δραματικές σκηνές εξακολουθούν να εκτυλίσσονται στα εφημερεύοντα νοσοκομεία της Αττικής κάθε μέρα με τα κρούσματα να μην περιορίζονται σημαντικά ενώ οι εισαγωγές παραμένουν σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Με 153 νέες εισαγωγές ασθενών με κορονοϊό, έκλεισε η χθεσινή εφημερία των νοσοκομείων στην Αττική, ενώ η πίεση στο ΕΣΥ είναι ακόμα ασφυκτική, με τον αριθμό των διασωληνωμένων ασθενών το Σάββατο να φτάνει στον αριθμό ρεκόρ των 728.

Την εικόνα που αντιμετωπίζουν οι «μάχιμοι» γιατροί στα νοσοκομεία της πρώτης γραμμής έδωσε με ανάρτησή του ο γενικός γραμματέας της ΟΕΝΓΕ. Παναγιώτης Παπανικολάου, σημειώνοντας:

Κυριακή 28/3/21 ώρα 10.40 πμ : 126 (εκατόν είκοσι έξι) συνάνθρωποι βαρέως πάσχοντες διασωληνωμένοι σε κοινούς θαλάμους και πρόχειρους αναπνευστήρες στην επίσημη λίστα αναμονής για ΜΕΘ στην Αττική. Άρα το “20%” είναι 25 ανθρώπινες ζωούλες. Θα λογοδοτήσετε όσα ψέματα κι αν αμολάτε.

Άδειασαν ΜΑΦ Παίδων στο Αττικό

Από την άλλη, σοκαριστική ήταν καταγγελία σε βάρος της καθηγήτριας και εκπροσώπου της Επιτροπής λοιμωξιολόγων Βάνας Παπαευαγγέλου, που έκανε ο Παύλος Πολάκης, με ανάρτηση του στο Facebook.

Όπως αναφέρει, πριν ένα μήνα άδειασε η ΜΑΦ ΠΑΙΔΩΝ στην οποία είναι διευθύντρια, στο Αττικό νοσοκομείο, για να μετατραπεί σε ΜΕΘ ΕΝΗΛΙΚΩΝ για να περιθάλψει διασωληνωμένους ασθενείς από λοίμωξη COVID-19! Δυστυχώς όπως λέει η ΜΕΘ αυτή με 6 κλίνες δεν έχει νοσηλεύσει ούτε έναν ασθενή!

 

Ετικέτες

Μυστικά & Documento

15/04/2021, 20:29