Ο Γεωργιάδης, οι «μπάφοι» του Καρανίκα και η βεντέτα με τον Βορίδη

Ο Γεωργιάδης, οι «μπάφοι» του Καρανίκα και η βεντέτα με τον Βορίδη

Δεν είναι είδηση πως η φλυαρία του Άδωνη Γεωργιάδη έχει καταντήσει για το Μαξίμου πιο ενοχλητική και από τις αλογόμυγες. Η αναπάντεχη «πιρουέτα» Γεωργιάδη -την οποία θα ζήλευε και ο Νουρέγιεφ- για τους «μπάφους» του Καρανίκα που μετεκλογικά έγιναν στρατηγική επένδυση, συνοδεύτηκε με μία εκτός μικροφώνου αποκάλυψη. Κι αυτήν τη φορά στο έρκος των οδόντων του υπουργού δεν βρέθηκε πολιτικός αντίπαλος, αλλά ο Μάκης Βορίδης.

Όταν τελείωσε η συνεδρίαση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ πλησίασαν τον Αδ. Γεωργιάδη για να τον πάρουν -κατά το κοινώς λεγόμενο- στο ψιλό. Αφού τον… συνεχάρησαν για την ειλικρίνειά του και το θάρρος της παραδοχής, έριξαν άδεια κι… έπιασαν γεμάτα! Τον ρώτησαν, λοιπόν, τι γίνεται με τον Μάκη Βορίδη, ο οποίος -σύμφωνα με τις κακές γλώσσες- αντιδρούσε σφόδρα στη βούληση του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων για αξιοποίηση του επενδυτικού πεδίου που είναι στρωμένος με… χασίς.

Ο κ. Γεωργιάδης μολόγησε χωρίς ξύλο! Όπως αφηγούνται στο documentonews.gr περαστικοί και αυτήκοοι μάρτυρες, απάντησε πως ο τσεκουράτος υπουργός Εσωτερικών τα έβαλε μαζί του κατά τη διάρκεια υπουργικού συμβουλίου, τον κατηγόρησε μπροστά σε όλους και… σηκώθηκε να φύγει από τη συνεδρίαση.

«Δεν ήθελε να το περάσει με τίποτα» είπε για τον εκ ΛΑΟΣ συνοδοιπόρο του και πρόσθεσε με νόημα και ύφος: «Γιατί νομίζετε ότι έφυγε από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης; Δεν το υπέγραφε (σ.σ. το νομοσχέδιο)!».

Διαβάστε επίσης: O Γεωργιάδης δικαίωσε τον Καρανίκα για την φαρμακευτική κάνναβη: «Κάναμε λάθος το 2018» (Video)

Βέβαια, οι περαστικοί δεν πείστηκαν από την επίδειξη πολιτικής ισχύος του υπουργού, αφού ο πρώην γραμματέας της ΕΠΕΝ όχι μόνο αναβαθμίστηκε, αλλά είναι αυτός που ετοιμάζει τον εκλογικό αιφνιδιασμό του Φθινοπώρου. Το τι μπορεί να κάνει μετά, αλλουνού παπά ευαγγέλιο!

Το καλύτερο δε σύμφωνα με «γαλάζιες» πηγές είναι πως ο Αδ. Γεωργιάδης θεωρεί ότι με την «κυβίστηση» για την φαρμακευτική κάνναβη και τους επαίνους στον Νίκο Καρανίκα εγκλώβισε την αξιωματική αντιπολίτευση στην υπερψήφιση του νομοσχεδίου. Βέβαια, πώς μπορεί να εγκλωβιστεί ο ΣΥΡΙΖΑ σε ένα εγχείρημα που πρωτοστάτησε και για το οποίο ο επισπεύδων υπουργός τον λοιδορούσε, είναι ένα ερώτημα που δύσκολα μπορεί να απαντηθεί.

Σε κάθε περίπτωση, η αφοπλιστική ειλικρίνεια του υπουργού Ανάπτυξης για τη κόντρα που σοβεί με τον Μ. Βορίδη επιβεβαιώνει πλήρως ρεπορτάζ του news247.gr, καθώς η Βίκυ Σαμαρά είχε αποκαλύψει με λεπτομέρειες τον καυγά τους στο δημοσίευμα με τίτλο: «Καυγάς Βορίδη- Γεωργιάδη για τη φαρμακευτική κάνναβη και τον Καρανίκα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter