Πέδρο Μαρτίνς: Ο Ολυμπιακός έχει και φέτος μεγάλες προσδοκίες

Πέδρο Μαρτίνς: Ο Ολυμπιακός έχει και φέτος μεγάλες προσδοκίες

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στο Olympiacos TV για την έναρξη της νέας σεζόν τόσο για την ομάδα του όσο και για την κλήρωση του β’ προκριματικού γύρου του Champions League όπου οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν τη νικήτρια του ζευγαριού Ντιναμό Τιφλίδας – Νέφτσι Μπακού.

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν σήμερα την προετοιμασία τους και ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε:

«Έχουμε πολλές προσδοκίες. Προφανώς προσδοκούμε να είμαστε και πάλι πρωταθλητές Ελλάδας και αυτός είναι ο μεγάλος στόχος μας. Εγχώρια να κερδίσουμε τα τρόπαια που διεκδικούμε και στη συνέχεια να κάνουμε μια πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη. Αυτό θα προσπαθήσουμε και όλη η διαδρομή μας θα ξεκινήσει στις 20-21 Ιουλίου.

Πάντα γνωρίζαμε πως θα αντιμετωπίζαμε ομάδες πρωταθλήτριες των χωρών τους. Η ομάδα της Γεωργίας όπου υπάρχουν ανταγωνιστικές ομάδες και αυτή του Αζερμπαϊτζάν, είναι ομάδες που έχουν ποιότητα και που απαιτούν από εμάς την μέγιστη υπευθυνότητα και μεγάλη προσπάθεια γιατί δεν θα βρούμε μπροστά μας καμία εύκολη αντίπαλο. Στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι εύκολο και πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να κερδίσουμε τα παιχνίδια και να προκριθούμε».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter