ΠΑΣ Γιάννινα: Δέχθηκε ρατσιστική επίθεση ο Κάστρο, δεν θα το αφήσουμε έτσι

Ο Κάστρο διαμαρτύρεται σε συμπαίκτες και αντιπάλους

Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό φέρεται να έλαβε χώρα στο παιχνίδι της ΑΕΛ με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Παρότι ο αγώνας ήταν αδιάφορος βαθμολογικά, σε μία διακοπή οι Μπέρτος – Κάστρο είχαν λεκτική αντιπαράθεση και ο αρχηγός του «Αγιαξ» πήγε να αποχωρήσει από το γήπεδο. Οταν πλησίασε στο πάγκο της ομάδας του είπε στους ανθρώπους του ΠΑΣ ότι δέχθηκε ρατσιστική επίθεση από τον αντίπαλο του.

Μετά από διακοπή αρκετών λεπτών, ο Κάστρο επέστρεψε και συνέχισε κανονικά το παιχνίδι, ενώ, ο διαιτητής Μανούχος τον πλησίασε και του είπε πως ο Μπέρτος τού ζητά συγγνώμη για τη συμπεριφορά του. Για το περιστατικό ο ΠΑΣ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Είμαστε βαθύτατα δυσαρεστημένοι για το χαμηλό επίπεδο της φιλοξενίας από τον κ. Κούγια και την ομάδα του, αλλά κυρίως από την διαιτησία που τιμώρησε με κίτρινη τον ποδοσφαιριστή μας που δέχθηκε άνανδρη ρατσιστική επίθεση.

Αντί να προστατεύσει το ποδόσφαιρο και να αποβάλει άμεσα τον παίκτη της Λάρισας, στο ημίχρονο στις διαμαρτυρίες της ομάδας μας δήλωσε ότι δεν άκουσε τίποτα.

Η συγγνώμη την ώρα του αγώνα στον Κάστρο που είδαμε στην κάμερα πρέπει να ήταν μάλλον για αυτό που δεν άκουσε.

Αυτός δεν άκουσε, αλλά εμείς είδαμε και δεν θα το αφήσουμε έτσι.

Δεν μπορεί να είναι ανεκτό να υποτιμάται και να προσβάλλεται κάποιος άνθρωπος λόγω φυλής ή χρώματος».