Περήφανοι που μας κυβερνάει ο Φουρθιώτης

Περήφανοι που μας κυβερνάει ο Φουρθιώτης

Ο πρώην υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, με συνέντευξή του στο Documento,  αποκαλύπτει συγκλονιστικά πράγματα με πρωταγωνιστή το «μάνατζερ» Μένιο Φουρθιώτη. Κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Υπουργείο, ανακάλυψε πως ο Φουρθιώτης και κάποιοι συνεργοί του, δήλωναν εν μέσω πανδημίας μισθούς 80.000 ευρώ, προκειμένου να εξασφαλίσουν την πληρωμή του 60% του μισθού από το Δημόσιο μέσω του προγράμματος «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ». Ο υπουργός επιχείρησε να σταματήσει την κομπίνα και τότε ο Φουρθιώτης εισέβαλε στο Υπουργείο με μπράβους και άρχισε να απειλεί τον Υπουργό, ενώ του υποσχέθηκε πως θα τον καρατομήσει.

Σε μερικές μέρες, ο Γιάννης Βρούτσης αποπέμφθηκε από το Υπουργείο. Τυχαίο; Αυτό πρέπει να το απαντήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Φουρθιώτης συνέχισε τη δράση του με κομπίνες και απάτες ψεύτικων πωλήσεων, που παρά τις καταγγελίες δεν «έβλεπε» η Αστυνομία, θεωρώντας πως δράστης είναι η Γεωργιανή καθαρίστρια του μάνατζερ και όχι ο ίδιος.

Η Αστυνομία μάλιστα παρείχε πολυπληθή φρουρά στο Φουρθιώτη, μηχανές, και θωρακισμένα αυτοκίνητα . Όταν δημοσιοποιήθηκε η προκλητική φύλαξη του μάνατζερ, (την ώρα μάλιστα που η ΕΛΑΣ αφαιρούσε αστυνομική προστασία από πραγματικούς στόχους), το Υπουργείο προχώρησε σε διάψευση των δημοσιευμάτων. Χρειάστηκε να συλληφθεί ο φωτορεπόρτερ του Documento ενώ φωτογράφιζε την αστυνομική συνοδεία που “δεν υπάρχει” για να ξεκινήσει το ξήλωμα του  πουλόβερ. Ο Χρυσοχοΐδης αφαίρεσε τελικώς τη φρουρά που “δεν υπήρχε”, κάνοντας έτσι την παραδοχή πως κακώς υπήρχε φρουρά.

Ταυτόχρονα αποκαλύπτεται, πως ο Φουρθιώτης κάνει χρήση πλαστής ταυτότητας δημοσιογράφου της ΕΣΗΕΑ . Για την χρήση της πλαστής ταυτότητας είναι ενήμερη η ίδια η Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Μαρία Αντωνιάδου με επιστολή ομολογία που  της έχει στείλει ο Φουρθιώτης, αλλά αντί να τον στείλει στον Εισαγγελέα για πλαστογραφία, κάνει πως δεν γνωρίζει.

Η χώρα μοιάζει όλο και περισσότερο με Κολομβία. Κανένας όμως δεν αισθάνεται την ανάγκη να απολογηθεί. Υπάρχουν αστυνομικοί που έχουν υπογράψει έγγραφα με τα οποία πιστοποιούν πως ο Φουρθιώτης κινδυνεύει και αντί να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα με θέα την πόρτα της φυλακής, υπηρετούν σε καίριες θέσεις στο Σώμα.

Η Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ παραμένει στη θέση της, ο πρωθυπουργός μας θυμίζει πως είναι η Παγκόσμια Ημέρα Ζώων και όσοι πεθαίνουν από covid, μπορούν να είναι περήφανοι γιατί η χώρα κυβερνιέται. Από τον Φουρθιώτη φυσικά.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter