Πετράλωνα – Μαρτυρία σοκ : «Τη βίασε επτά φορές» – Τι είπε η 50χρονη (Video)

Πετράλωνα – Μαρτυρία σοκ : «Τη βίασε επτά φορές» – Τι είπε η 50χρονη (Video)

Σοκάρουν οι μαρτυρίες για τον εφιάλτη που έζησε η 50χρονη γυναίκα στα Πετράλωνα που όπως περιέγραψε στους αστυνομικούς είχε πάει να εργαστεί ως καθαρίστρια όταν ένας άνδρας την άρπαξε και την έβαλε στο διαμέρισμά του όπου τη βίασε.

Μιλώντας στο Open η ίδια η 50χρονη, σημειώνοντας ότι βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, είπε: «Όλα τα χρόνια καθάριζα σκάλες δεν έμπαινα σε ξένα σπίτια. Ήμουν στο ισόγειο περίμενα στο ασανσέρ και με τράβηξε κάποιος πίσω. Έκανε τα πάντα, πολλές ώρες, 8 με 5. Θέλω να το ξεχάσω, είμαι με ψυχολόγο. Πείτε το τύχη που γλίτωσα, πείτε ότι προσευχόμουν στον Θεό. Προσπαθώ να τα ξεχάσω».

Γειτόνισσα, μιλώντας στον ΑΝΤ1, είπε: «Είμαι η πρώτη που είδα την γυναίκα. Την βρήκα την γυναίκα ημίγυμνη και με παραμορφωμένο το πρόσωπο της από τα χτυπήματα και ψυχολογικά ήταν χάλια».

Τόνισε, επίσης πως η 50χρονη καθαρίστρια της είπε, αφού βγήκε από το νοσοκομείο και πήγε στην Αστυνομία για να κάνει επίσημη καταγγελία ό,τι «επτά φορές την βίασαν και την ξυλοκόπησαν. Ήταν χάλια η γυναίκα, σκοτωμένη στο πρόσωπο».

Ακόμα, περιέγραψε: «Η γυναίκα κατάφερε να βγει από το μπαλκόνι και να φύγει από το διαμέρισμα. Αυτός ήταν μέσα και μούγκριζε. Καθυστέρησε η Αστυνομία. Ήρθαν πάρα πολύ αργά. Ήρθε η Αστυνομία στις 10 το βράδυ. Αυτός θα περίμενε μέσα; Έφυγε από τον φωταγωγό, μετά από τον δεύτερο όροφο είναι ανοιχτός ο φωταγωγός».

Ωστόσο, έδωσε μία ακόμα πτυχή της υπόθεσης καθώς ο 35χρονος, «την μάνα του την έδερνε όλο τον καιρό».

Μάλιστα, όταν αντιλήφθηκε πως είχε σπεύσει να βοηθήσει την 50χρονη μόλις κατάφερε να φύγει από το διαμέρισμα του, ο 35χρονος «απειλούσε εμένα και την κόρη μου επειδή βοηθήσαμε την γυναίκα, όσο ήταν μέσα. Είπε ότι θα μας πνίξει. Φοβόμαστε. Είμαστε μέσα στο σπίτι με κατεβασμένα τα ρολά. Μας είπε η Αστυνομία να μην ανοίγουμε τα ρολά, ούτε να ανοίγουμε την πόρτα όταν χτυπάει κουδούνι».

Ταυτοποιήθηκε ο δράστης

Μάλιστα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της ΕΛΑΣ, ο δράστης έχει ταυτοποιηθεί. Μιλώντας στο Open, ο Α. Σκρέκας είπε: «Έχουμε ενδείξεις για έναν δράστη. Έχει ταυτοποιηθεί. Πραγματικά είναι περιστατικά που είναι ιδιαίτερα θλιβερά. Τέτοιου είδους φαινόμενα συνολικά δεν αφορούν μόνον την αστυνομία, θα πρέπει να γίνουν κι άλλα πράγματα σε άλλους τομείς».

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο δράστης 35 ετών, είναι, αλλοδαπός και είχε φυλακιστεί το 2015, για βιασμό ενώ αποφυλακίστηκε το 2020

Διαβάστε επίσης: Βιασμός στα Πετράλωνα: Ταυτοποιήθηκε ο δράστης – Εξιτήριο πήρε η 50χρονη

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter