Ποδόσφαιρο: Χωρίς κόσμο ο τελικός κυπέλλου ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Ολα δείχνουν πως ο τελικός του κυπέλλου στις 22 Μαϊου μεταξύ του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό θα διεξαχθεί χωρίς φιλάθλους στο ΟΑΚΑ. Σήμερα συνεδρίασε η Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ, η οποία «πέταξε» το μπαλάκι στην κυβέρνηση, ωστόσο είναι σίγουρο ότι δεν πρόκειται να δοθεί άδεια για την παρουσία οπαδών.

Σε ανακοίνωση της η Επιτροπή Διοργανώσεων της ομοσπονδίας αναφέρει τα εξής:

«H Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αναμένει την επιστροφή του λαοφιλέστερου αθλήματος στην κανονικότητα και οι υπηρεσίες και επιτροπές της, συμπεριλαμβανομένης της επιτροπής διοργανώσεων, δουλεύουν με ανυπομονησία προς αυτή την κατεύθυνση.

Η διεξαγωγή αγώνων παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες είναι μια επιδίωξη σύσσωμης της ποδοσφαιρικής οικογένειας και ο επικείμενος τελικός Κυπέλλου Ελλάδας θα μπορούσε να αποτελέσει την αρχή του τέλους της απογοητευτικής εικόνας των άδειων κερκίδων.

Ωστόσο, οι συνθήκες υπό τις οποίες θα διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας ως προς την προσέλευση ή όχι φιλάθλων στο ΟΑΚΑ, αποτελούν αντικείμενο αποκλειστικά των αρμόδιων υγειονομικών φορέων, οι οποίοι εκ του νόμου έχουν το δικαίωμα της απόφασης πάνω στο πάγιο αίτημα του ποδοσφαίρου για επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα».

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader