Πολάκης προς κυβέρνηση: Χρηματοδοτήθηκε ο Φουρθιώτης από το πρόγραμμα «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» με 6.500€ το μήνα;

Την πληροφορία πως ο Μένιος Φουρθιώτης -μεταξύ 160 ατόμων- λάμβανε επίσημα κάθε μήνα ως επίδομα από το πρόγραμμα «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» 6.500 ευρώ, δημοσιοποιεί μέσω του facebook ο Παύλος Πολάκης, θέτοντας παράλληλα το ερώτημα προς του υπουργούς Εργασίας και Οικονομίας, κυρίους Χατζηδάκη και Σταϊκούρα.

Ρωτά επίσης αν υπάρχουν και άλλοι ανάμεσά τους που έκαναν το ίδιο με τον Μένιο Φουρθιώτη.

Και συμπληρώνει:

«Μην αρχίσετε ιστορίες με άγριους για προσωπικά δεδομένα!! Δημοσιεύστε τις εταιρείες που δουλεύουν, τα αρχικά τους και τους μισθούς που δήλωναν τόσο ΠΡΙΝ το πρόγραμμα ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, όσο και μετά!!»

Παράλληλα επευθύνει το ερώτημα και στον Γιώργο Πιτσιλή της ΑΑΔΕ σημειώνοντας:

«Για να δει ο λαός που ζει με 534 και οι μικρομεσαίοι που δεν πήραν ή πήραν ψίχουλα ΤΙ ΓΛΕΝΤΙ ΚΟΛΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ!!!»

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη: 

«ΠΡΟΣ
1)ΚΥΡΙΟ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ Υπ εργασιας.
2)ΚΥΡΙΟ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ Υπ Οικονομίας.
Α)Δώστε τώρα στη δημοσιότητα τα ονόματα όσων είχαν πάνω από 6.500 μισθό και χρηματοδοτήθηκαν ή χρηματοδοτούνται ακόμα από το πρόγραμμα ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ!
Εμαθα πως είναι 160 άτομα.
Μέσα σε αυτούς το λαμόγιο ΦΟΥΡΘΙΩΤΗΣ και οι φίλοι του!!
Μήπως υπάρχουν και άλλοι που έκαναν το ίδιο με το ΦΟΥΡΘΙΩΤΗ μέσα σε αυτούς;;;
Ο κυριος ΠΙΤΣΙΛΗΣ της ΑΑΔΕ ,έχει να πει κάτι σε αυτό;;;
ΠΡΟΣΟΧΗ:Μην αρχίσετε ιστοριες με άγριους για προσωπικά δεδομένα!! Δημοσιεύστε τις εταιρείες που δουλεύουν ,τα αρχικά τους και τους μισθούς που δήλωναν τόσο ΠΡΙΝ το πρόγραμμα ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ,όσο και μετά!!
Β) Δημοσιεύστε τώρα πόσες εταιρείες οι οποίες χρηματοδοτήθηκαν από τα προγράμματα ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΑΣ ,έκαναν ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟ 2020 ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΑΝ ΤΟ 2019 !!
Γιατί αυτός ήταν ο τρόπος μαθαίνω που κάποιοι ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΠΤΩΣΗ ΤΖΙΡΟΥ ΤΟ 2020 για να μπουν στα προγράμματα ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΑΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ!!!
Το ότι έγινε αυτό (ειδικά στην 4η-5η και 6η επιστρεπτεα) φαίνεται από το γεγονός πως στην 7η ,ΑΦΑΙΡΕΣΑΤΕ τη δυνατότητα συμπληρωματικής φορολογικής δήλωσης!!!!
Κύριε Πιτσιλη εδώ μπορείτε να απαντήσετε με ένα click…..
Για να δει ο λαός που ζει με 534 και οι μικρομεσαίοι που δεν πήραν ή πήραν ψίχουλα ΤΙ ΓΛΕΝΤΙ ΚΟΛΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ!!!
#ελλαδαΜητσοτακη-#ΚολομβιαΒαλκανιων»