Πολάκης σε Μητσοτάκη για καταγγελία Βαξεβάνη: Κάντε αυτό που πρέπει να κάνετε χωρίς μικροψυχίες

Μήνυμα προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη αποτέλεσε η νέα ανάρτηση του Παύλου Πολάκη με αφορμή τις σοβαρές καταγγελίες του δημοσιογράφου και εκδότη του Documento, Κώστα Βαξεβάνη.

Ο Παύλος Πολάκης επισημαίνει, απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό, ότι ο ρόλος του απαιτεί να βρεθεί «πάνω από κομματικές και πολιτικές αντιπάθειες» ώστε να προστατευθεί «όχι μόνο ο Κώστας Βαξεβάνης αλλά και η αποκαλυπτική δημοσιογραφία στη χώρα μας».

«Εκ των πραγμάτων, για όσα καταγγέλλει ο δημοσιογράφος αλλά και για την κατάσταση που αντιμετωπίζει η δημοσιογραφία στην Ελλάδα ευθύνεστε εσείς», τόνισε ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας επίσης, απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Κάντε αυτό που πρέπει να κάνετε χωρίς μικροψυχίες».

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Κύριε Πρωθυπουργέ.
Ενημερωθήκατε φαντάζομαι και σείς όπως και όλη η Ελλάδα ,για τους κινδύνους ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης.
Ο ρόλος σας ΑΠΑΙΤΕΙ ,να βρεθείτε πάνω από πολιτικές και κομματικές αντιπάθειες και να προστατεύσετε όχι μόνο τον Κωστα Βαξεβάνη αλλά την αποκαλυπτική δημοσιογραφία στη χώρα μας.
Η Ελλάδα με βάση προχθεσινή ανακοίνωση που αφορά την ελευθερία του τύπου,βρίσκεται στη 70η θέση κάτω από τη Μποτσουάνα,το Μαλάουι και τη Μογγολία.
ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ για όσα καταγγέλει ο δημοσιογράφος αλλά και για την κατάσταση που αντιμετωπίζει η δημοσιογραφία στην Ελλάδα ,ευθύνεστε εσείς!!
ΚΑΝΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΜΙΚΡΟΨΥΧΙΕΣ !
Παυλος Πολακης αναπλ τομεάρχης Διαφάνειας Συριζα
ΥΓ Μίλησα θεσμικά ,αν χρειαστεί θα μιλήσω και αλλιώς…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader