Πολάκης σε Χρυσοχοΐδη: Να καταθέσει άμεσα και με ασφάλεια ο μάρτυρας για τον Σήφη Βαλυράκη

Ο Βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Παύλος Πολάκης, απευθυνόμενος στον Υπ. Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοΐδη και τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Μ. Καραμαλάκη, ζητάει την άμεση παρέμβασή τους για να μπορέσει ο μάρτυρας αυτός να καταθέσει με ασφάλεια όσα γνωρίζει, αφού ο ίδιος αρνείται να καταθέσει στο Λιμεναρχείο Ερέτριας!

Να σημειωθεί ότι με βάση τα σχετικά δημοσιεύματα, οι δικηγόροι της οικογένειας του Σήφη Βαλυράκη έχουν ήδη καταθέσει μηνυτήρια αναφορά στο Λιμενικό της περιοχής για παράβαση καθήκοντος.

Ακολούθως, ο Παύλος Πολάκης επισημαίνει ότι «…δεν μπορεί να μην εξιχνιαστεί ο θάνατος του Σήφη Βαλυράκη, ως στοιχειώδης υποχρέωση στη μνήμη του, την ιστορία του, την αντι-δικτατορική του δράση και την εν γένει πολιτική του προσφορά!». Ενώ συνέχισε αναφέροντας ότι «…κυκλοφορούν πολλά σενάρια για τα αίτια της δολοφονίας που πρέπει να ξεκαθαριστούν, τη στιγμή μάλιστα που η ιατροδικαστής ήταν κατηγορηματική στην εκτίμηση ότι ο Σήφης Βαλυράκης δεν έχασε τη ζωή του από την προπέλα».

Τέλος, ο Βουλευτής Χανίων καλεί την πολιτική και φυσική ηγεσία του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη να μην κωλυσιεργήσει στα παραπάνω, λέγοντας…: «Είστε πλέον υπεύθυνοι!»

Μυστικά & Documento

09/05/2021, 17:00
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader