Προειδοποίηση Καπραβέλου: «Οι εισαγωγές είναι πολλές, αν δεν προσέξουμε θα το πληρώσουμε ακριβά»

«Ο μήνας των παθών για την εντατική δεν λέει να τελειώσει. Οι εισαγωγές είναι πάρα πολλές, αν δεν προσέξουμε θα το πληρώσουμε πάρα πολύ ακριβά». Αυτή ήταν η προειδοποίηση του Διευθυντή ΜΕΘ στο νοσοκομείο Παπανικολάου, Νίκου Καπραβέλου, ο οποίος τονίζει ότι η πίεση στα νοσοκομεία παραμένει μεγάλη.

«Υπάρχει κίνδυνος ανάφλεξης. Κινούμαστε με σεβασμό στην ανθρώπινη δραστηριότητα, αλλά κάποιοι άνθρωποι αυτή τη στιγμή υποφέρουν. Οι εμβολιασμοί θα βοηθήσουν το αύριο, όχι το σήμερα. Να μην υποτιμήσουμε τη δυναμική του ιού» υπογράμμισε. Ο κ. Καπραβέλος πάντως σημείωσε ότι στο νοσοκομείο Παπανικολάου δεν υπάρχουν νοσηλευόμενοι που να έχουν εμβολιαστεί, κάτι το οποίο είναι αισιόδοξο.

Επιπλέον τόνισε: «με τρομάζει ότι βγαίνουμε στο… πέλαγος με ισχυρότερο μεν σκαρί αλλά βγαίνουμε με μεγάλη φουρτούνα. Αυτή την στιγμή είμαστε στην κορυφή του τρίτου κύματος. Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Επιπλέον με προβληματίζουν οι ανακοινώσεις του ΠΟΥ, που λένε ότι η πανδημία δείχνει τα δόντια της και σε περιόδους με καλό καιρό και όχι μόνο τον χειμώνα όπως συμβαίνει με άλλους ιούς».

Ετικέτες

Μυστικά & Documento

09/05/2021, 17:00
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader