Προκαλεί ο Σταϊκούρας: Πολίτες μου λένε «αυξήστε μας τον ΕΝΦΙΑ» (Video)

Όλο και εντείνεται η προσπάθεια των υπουργών της κυβέρνησης Μητσοτάκη για ωραιοποίηση μίας άκρως ζοφερής κατάστασης μέσω επικοινωνιακών τρικ. Μετά τον Κωστή Χατζηδάκη, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες προσπαθεί εναγωνίως να υπερασπιστεί το αντεργατικό νομοσχέδιό του, ήρθε η σειρά του υπουργού Οικονομικών, Χρήστου Σταϊκούρα.

Μιλώντας για τις αυξήσεις των αντικειμενικών αξιών στο, φιλικό για την κυβέρνηση, ΣΚΑΪ, ο Χρήστος Σταϊκούρας δεν δίστασε να αναφέρει on air ότι υπάρχουν πολίτες που επικοινωνούν μαζί του και του λένε ότι είναι… εύλογες οι αυξήσεις στον ΕΝΦΙΑ.

«Εγώ θέλω να σας πω ότι επικοινωνούν συμπατριώτες μου από τα νότια προάστια ή από το Πόρτο Χέλι – σας φέρνω χαρακτηριστικά παραδείγματα – που έχουν δει τη σημαντική αύξηση των αντικειμενικών αξιών. Μου επιβεβαιώνουν πού γίνονται οι συναλλαγές, σε πολύ χαμηλότερες αντικειμενικές από τις εμπορικές, και θεωρούν ότι είναι εύλογο να αυξηθεί σε αυτούς ο ΕΝΦΙΑ. Απλά δεν θα ‘θελαν να αυξηθεί ισόποσα της αύξησης των αντικειμενικών αξιών», σημείωσε ο Χρήστος Σταϊκούρας, προκαλώντας την απορία των δημοσιογράφων του ΣΚΑΪ.

«Συγγνώμη, υπάρχουν άνθρωποι που σας λένε, αυξήστε μου τον ΕΝΦΙΑ;», διερωτήθηκε ο Χρήστος Κούτρας, με τον υπουργό Οικονομικών να απαντά στο ίδιο μοτίβο: «Είναι άνθρωποι, οι οποίοι λένε ότι είναι σωστό αυτό που κάνετε ως άσκηση. Και μην ξεχνάμε ότι πολλοί από αυτούς έχουν σπίτια και αλλού όπου μειώνεται ο ΕΝΦΙΑ».

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader