Στην Επιτροπή Υποθέσεων της Βουλής το σκάνδαλο της Τράπεζας Πειραιώς

Την Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής για το εξελισσόμενο σκάνδαλο της Πειραιώς ενημερώνουν σήμερα Πέμπτη ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο διοικητής της ΤτΕ Γιάννης Στουρνάρας, ο επικεφαλής του ΤΧΣ Αν. Βερύκιος και ο πρόεδρος της τράπεζας Γ. Χατζηνικολάου.

Μετά τις κατηγορίες που εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας περί «ληστείας» και «απιστίας» με φόντο την ενδεχόμενη ζημία του Δημοσίου ύψους 3 δισ. ευρώ, ο Χρήστος Σταϊκούρας θα ενημερώσει εκτάκτως την αρμόδια Επιτροπή της Βουλής παρουσία των εκπροσώπων των καθ΄ ύλην αρμόδιων φορέων και οργανισμών.

Κατά την ανακοίνωση του προέδρου της Επιτροπής Σταύρου Καλογιάννη, η συζήτηση θα έχει θέμα την «ενημέρωση των μελών της Επιτροπής σχετικά με τις εξελίξεις και τις προοπτικές του εγχώριου τραπεζικού συστήματος, με ιδιαίτερη αναφορά στην περίπτωση της Τράπεζας Πειραιώς ΑΕ».

Στη συνεδρίαση θα συμμετάσχουν ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας, ο πρόεδρος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, Ανδρέας Βερύκιος και ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Τράπεζας Πειραιώς Α.Ε., κ. Γεώργιος Χαντζηνικολάου.

Διαβάστε επίσης

Στη Βουλή Σταϊκούρας, Στουρνάρας, Αν. Βερύκιος και Γ. Χατζηνικολάου για το σκάνδαλο Πειραιώς