Συναγερμός για τον θάνατο 65χρονης μισή ώρα μετά το εμβόλιο κατά του κορονοϊού

Συναγερμός για τον θάνατο 65χρονης μισή ώρα μετά το εμβόλιο κατά του κορονοϊού

Συναγερμός έχει προκληθεί στις υγειονομικές Αρχές ύστερα από τον θάνατο μιας 60χρόνης γυναίκας, μισή ώρα μετά τον εμβολιασμό της κατά του Covid-19, τον οποίον έκανε στο Κέντρο Υγείας στο  Ίλιον.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τον εμβολιασμό της, η γυναίκα κάθισε για 20 λεπτά στο Κέντρο Υγείας  ώστε να την παρακολουθήσουν οι γιατροί.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά την αποχώρηση της από το Κέντρο Υγείας, η 60χρονη βρέθηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση έξω από το κέντρο Υγείας, λίγα λεπτά αργότερα

Η γυναίκα έπασχε από υποκείμενα νοσήματα, με το συμβάν να έχει προκαλέσει ανησυχία στους ειδικούς οι οποίοι εξετάζουν τα αίτια του θανάτου της και αν αυτά σχετίζονται με το εμβόλιο.

Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, στις 14:00 της Τρίτης, το ΕΚΑΒΑ δέχθηκε κλήση για άτομο γύρω στα 65 ετών χωρίς αισθήσεις στο Κέντρο Υγείας Ιλίου (Καλαβρύτων και Αχαΐας) το οποίο λειτουργεί ως εμβολιαστικό κέντρο.

Η ασθενής φέρεται να ήταν ήδη νεκρή παρά τις προσπάθειες ανάνηψης που έγιναν. Γύρω στη μία το μεσημέρι έκανε το εμβόλιο και αφού παρέμεινε για 20 λεπτά στο κέντρο υγείας, όπως προβλέπεται, έφυγε και κάθισε σε απέναντι παγκάκι. Μισή ώρα μετά έπαθε ανακοπή και περαστικοί ειδοποίησαν το προσωπικό του Κέντρου Υγείας. Το ΕΚΑΒ έφθασε λίγο αργότερα στο σημείο, αλλά δεν την παρέλαβε, καθώς διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Η ΠΟΕΔΗΝ τονίζει ότι το προσωπικό τήρησε στο ακέραιο το πρωτόκολλο των εμβολιασμών και ότι προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις. Η ιατροδικαστική εξέταση θα δείξει την αιτία θανάτου. Η γυναίκα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter