Του Πορτοσάλτε του φταίνε οι φαρμακοποιοί για τα self test (Video)

Δεν μπόρεσε να κρύψει την δυσαρέσκεια και την ενόχλησή του ο Άρης Πορτοσάλτε στο άκουσμα πως η συμφωνία κυβέρνησης και φαρμακοποιών για την δωρεάν διάθεση self test ήταν για μόλις δύο μήνες.

Η αποκάλυψη της νομοθετημένης συμφωνίας αυτής από τους φαρμακοποιούς ενώ η κυβέρνηση είχε προσπαθήσει να την αποκρύψει έχει προκαλέσει ιδιαίτερη σύγχυση για το τι θα συμβεί από τις 19 Ιουνίου και έπειτα με τον Άρη Πορτοσάλτε να τα βάζει στον αέρα της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΙ με τους ίδιους τους φαρμακοποιούς. Έτσι στο στόχαστρο βρέθηκε ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πειραιά, Κωνσταντίνος Κούβαρης που βγήκε στην πρωινή εκπομπή του καναλιού.

Ο Κωνσταντίνος Κούβαρης προσπαθούσε να εξηγήσει ότι η κυβέρνηση δεν αιφνιδιάστηκε από την απόφαση διότι αυτή ήταν εξαρχής η συμφωνία. Διευκρίνισε μάλιστα ότι οι συζητήσεις με τον υπουργό Υγείας βρίσκονται σε εξέλιξη.

Από την πλευρά του ωστόσο, ο Άρης Πορτοσάλτε του απάντησε ότι «η αλήθεια είναι πως οι φαρμακοποιοί δε θέλουν να εξυπηρετήσουν τον κόσμο». «Αν η κυβέρνηση πει από τις 20 του μηνός  το self test θα πηγαίνεις να τα παίρνεις από τα σούπερ μάρκετ, είναι εκβιασμός; Θα ζητήσει την άδειά τους;» ανέφερε ο Πορτοσάλτε και πρόσθεσε:

«Στην αρχή είπαν  δε θα το κάνουμε, μετά τα βρήκαν και συμφώνησαν μέχρι τις 19 του μηνός. Αν δεν θέλουν παρακάτω θα τα πάρουμε από το σούπερ μάρκετ. Μόλις ακούστηκε το σούπερ μάρκετ ξαφνικά υπήρξε ενδιαφέρον» κατέληξε.

 

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader