Το αντίο του Αλέξη Τσίπρα στη Δώρα Καλλιπολίτη – Κουλμανδά

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας αποχαιρέτισε με μία συγκινητική τη Δώρα Καλλιπολίτη, επισημαίνοντας ότι η ίδια κράτησε «ζωντανό το μεγάλο όνειρο της κοινωνικής απελευθέρωσης».
Η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα:
Στους πιο σκοτεινούς καιρούς η Δώρα Καλλιπολίτη, η δική μας Δώρα, κράτησε αναμμένο το κεράκι της δημοκρατίας και της προόδου.
Κράτησε μαζί με τις συντρόφισσες και τους συντρόφους της γενιάς της ζωντανό το μεγάλο όνειρο της κοινωνικής απελευθέρωσης. Στις διαδηλώσεις, στα στρατόπεδα της χούντας, στα στρατοδικεία και στις φυλακές, πάντα μέσα από τις γραμμές της Αριστεράς, έδειξε σε όλους τι σημαίνει να στέκεσαι σταθερά και με όποιο κόστος στη σωστή πλευρά της ιστορίας.
Είχα την τύχη να τη γνωρίσω στα χρόνια της συγκρότησης της Ανοιχτής Πόλης, στους αγώνες για τους ελεύθερους χώρους, στους αγώνες τους μικρούς και τους μεγάλους πάντα στην πρώτη γραμμή. Και αργότερα στον Συνασπισμό, στη ΔΗΜΑΡ και στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, η Δώρα ήταν από τους ανθρώπους που κέρδιζαν πάντα την εκτίμηση και την αγάπη όλων μας.
Θα μας λείψει αλλά δε θα την ξεχάσουμε.
Τα βαθιά μου συλλυπητήρια στους δικούς της ανθρώπους.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader