Χυδαία ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας για τον Αλέξη Τσίπρα

Μπορεί η Νέα Δημοκρατία να φάσκει και να αντιφάσκει, να κουνάει συχνά το χέρι προς τους πάντες, μη τηρώντας τίποτα από αυτά που λέει, αλλά αυτή τη φορά η χυδαιότητα χτύπησε κόκκινο.

Άγνωστο παραμένει αν οδηγείται σε αυτή την ντροπιαστική για το κόμμα θέση λόγω του αδιεξόδου της πανδημίας και της οικονομίας ή λόγω του εναγκαλισμού της με τον ακροδεξιό χώρο, αλλά αυτό παραμένει δευτερεύον.

«Το χαμόγελό του (σ.σ. Αλέξη Τσίπρα), όταν μιλάει για κρούσματα και διασωληνωμένους, τα λέει όλα» αναφέρει η ΝΔ σε ανακοίνωσή της και επισυνάπτει μάλιστα το σχετικό βίντεο… το οποίο και «διαφημίζει»!

Άγνωστο παραμένει ποιοι εισηγούνται τέτοιες προσβλητικές για το ίδιο το κόμμα τους ανακοινώσεις…

Δυστυχώς τα έργα της Νέας Δημοκρατίας και ο ανέμελος πρωθυπουργός μάλλον συνηγορούν πως έχουν αποκοπεί από την πραγματικότητα…

Διαβάστε επίσης: Τσίπρας: Κυβέρνηση θέατρο του παραλόγου – Τι συζήτησε με τους εκπροσώπους του EstiasiGreece

Η ανακοίνωση της ΝΔ.:

«Όσο και αν προσποιείται ο κ. Τσίπρας ότι ανησυχεί για την εξέλιξη της πανδημίας, η χαρά του δεν κρύβεται. Συνεχίζει το “όχι σε όλα”, κάνοντας συγκρίσεις με τον Νοέμβριο που ο δείκτης θετικότητας ήταν πολύ υψηλότερος και δεν είχαμε στη διάθεσή μας εμβόλια και self tests» ανέφερε η ΝΔ σχολιάζοντας τις δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε τηλεδιάσκεψη που είχε με τους επαγγελματίες στο χώρο της εστίασης.

«Το χαμόγελό του, όταν μιλάει για κρούσματα και διασωληνωμένους, τα λέει όλα» προσθέτει η ΝΔ σε ανακοίνωσή της στην οποία επισυνάπτεται το σχετικό βίντεο από τις σημερινές δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα.

ΣΥΡΙΖΑ-Ηλιόπουλος:  Θράσος των πανικόβλητων του Μεγάρου Μαξίμου

«Η ανικανότητα της κυβέρνησης να διαχειριστεί με στοιχειώδες πλάνο την υγειονομική κρίση, ανοιγοκλείνοντας την οικονομία χωρίς σχέδιο και χωρίς καμία λογική, είναι για γέλια και για κλάματα», υπογραμμίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος σε δήλωσή του με την οποία απαντά σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΝΔ.

Όπως σημειώνει ο Ν. Ηλιόπουλος, «το θράσος, όμως, των πανικόβλητων του Μεγάρου Μαξίμου, να επιρρίπτουν από πάνω και χαιρεκακία στους πολιτικούς τους αντιπάλους όταν επισημάνουν το προφανές, είναι μόνο για γέλια».

«Θα περιμέναμε τουλάχιστον να είχαν τη στοιχειώδη ευθιξία να ζητήσουν έστω μια συγνώμη από τις οκτώ χιλιάδες οικογένειες που θρηνούν τους ανθρώπους τους και τους χιλιάδες εργαζόμενους και επιχειρηματίες που έχουν αφήσει στο έλεος της ύφεσης και της κρίσης» τονίζει και καταλήγει:

«Ούτε για αυτό όμως είναι ικανοί. Είναι προφανές ότι δεν μπορούν πια. Όσο συντομότερα το συνειδητοποιήσουν τόσο το καλύτερο για τον τόπο».