Όταν η Πελώνη ήταν δημοσιογράφος και ειρωνευόταν τον Χρυσοχοΐδη

Όταν η Πελώνη ήταν δημοσιογράφος και ειρωνευόταν τον Χρυσοχοΐδη

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες στο Twitter, με τους χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης να… υπενθυμίζουν στην κυβερνητική εκπρόσωπο, Αριστοτελία Πελώνη, δύο παλιές της αναρτήσεις (όταν εργαζόταν ως δημοσιογράφος) για τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη αλλά και τον Νίκο Παππά.

Συγκεκριμένα, στις 29 Οκτωβρίου του 2012, η κ. Πελώνη είχε αναφέρει για τον τότε κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη τα εξής: «Αυτό που ΚΑΙ ο Χρυσοχοΐδης θετει εαυτον στην υπηρεσια της χωρας για να τη σώσει με ξεπερνά. Καταλαβαίνετε τώρα γιατί δεν υπάρχει σωτηρία, ε;»

Τα «γραπτά μένουν», όπως αναφέρει η σοφή λατινική παροιμία, έστω κι αν με την πάροδο του χρόνου τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν, όπως συμβαίνει πλέον, με την Αριστοτελία Πελώνη και τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη να είναι μέλη της ίδιας κυβέρνησης, αυτής του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Τις τελευταίες ώρες έχει στηθεί «πάρτι» στο ελληνικό Twitter, με ορισμένους χρήστες του social media να καλούν την κυβερνητική εκπρόσωπο να… σβήσει το σχόλιό της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τέσσερα χρόνια μετά το tweet για τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, η Αριστοτελία Πελώνη είχε αναφέρει τα εξής για τον Νίκο Παππά, τότε υπουργό Επικρατείας στην κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter