Έγκλημα – Νέα ντοκουμέντα – Στο Documento που κυκλοφορεί – μαζί το Docville

Έγκλημα – Νέα ντοκουμέντα – Στο Documento που κυκλοφορεί – μαζί το Docville

Ομολογούν και συνεχίζουν

Ομολογία ότι πεθαίνει ένας στους πέντε ασθενείς εκτός ΜΕΘ

Μπαίνει εισαγγελέας μετά τις καταγγελίες

Και ξαφνικά διαγωνισμός με προθεσμία ωρών για τα self tests

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣ Αυτός τα λιλιά, άλλοι τη «δουλειά»

Ο Ι.Σ.Καριώτης δείχνει στον υπουργό Υγείας πώς ο Κυριάκος του χρεώνει την αποτυχία

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ «Απεργία» βουλευτών λόγω αποτυχίας

ΩΜΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΘΥΛΑΚΕΣ Νέες καταγγελίες για βασανιστήρια στη ΓΑΔΑ

Συγκλονιστικές μαρτυρίες από συλληφθέντες: «Αν ξαναγελάσεις, θα σε σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια»

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Η ληστεία με τα σινιέ κοστούμια

Φορτώνουν ζημία 3 δισ. ευρώ στο δημόσιο, ενώ η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς παρακολουθεί απαθής τη βύθιση της μετοχής

ΣΎΜΒΑΣΗ ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ Η Cisco βρήκε το ψηφιακό της Ελντοράντο

ΣΥΡΙΖΑ Μήνυμα Realpolitik από τον Τσίπρα

ΣΎΝΟΔΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ ΕΕ Κυρώσεις για Κίνα και όχι για Τουρκία

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΝ Δώρα Αυγέρη, Μυρσίνη Ζορμπά, Λευτέρης Αβραμάκης, Χάρης Αθανασιάδης, Μαρία Γκασούκα, Εφη Κάννερ, Στάθης Γκότσης, Ευαγγελία Μανιτσούδη, Ευάγγελος Κωνσταντέλος, Μαρία Μαυρίκου

Tο Docville

Εικόνες της Αθήνας από τα 60s στο Docville που κυκλοφορεί με το Documento

 

-H φωτογράφος Κατερίνα Ζωιτοπούλου-Μαυροκεφαλίδου μοιράζεται μνήμες και βιώματα από την Αθήνα της δεκαετίας του ’60 και από το Βερολίνο την εποχή του Τείχους.

-«Τις δύο πρώτες μέρες δεν μπορούσα να φάω, ήμουν σε μόνιμη κατάσταση ναυτίας. Δεν έχετε ιδέα του τι έχουμε διαβάσει»! Ο πρόεδρος του πειθαρχικού του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Πασχάλης Τσαρούχας μιλάει στον Αντώνη Μποσκοΐτη για όσα συμβαίνουν στο θέατρο το τελευταίο διάστημα.

-Η συγγραφέας Ελένη Πριοβόλου συζητάει με την Αφροδίτη Ερμίδη για την πολιτική, την Ιστορία, το πελατειακό σύστημα στην τέχνη και τον αναρχοκοινωνισμό, ενώ μπλέκει στην κουβέντα της τον Μάκη Βορίδη με τον Χέρμαν Γκέρινγκ.

-Η τέως υπουργός Πολιτισμού Μυρσίνη Ζορμπά και ο ιστορικός και γενικός γραμματέας του Ενιαίου Συλλόγου Υπαλλήλων Υπουργείου Πολιτισμού Αττικής, Στερεάς και Νήσων Στάθης Γκότσης γράφουν για την Εθνική Πινακοθήκη η οποία λειτούργησε ως εορταστικό φόντο για τις επικοινωνιακές ανάγκες του Κυριάκου Μητσοτάκη.

-Από την ισχύ του δικαίου της «Ελληνικής νομαρχίας» στο δίκαιο της ισχύος του Κυριάκου Μητσοτάκη. Σχολιάζει ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Χάρης Αθανασιάδης.

-Με αφορμή τη νέα του ταινία, ο σκηνοθέτης Μιχάλης Κωνσταντάτος μιλάει με τον Κωνσταντίνο Καϊμάκη για κάποια «Μικρά όμορφα άλογα» και για κοινωνικές και προσωπικές κρίσεις.

-Το εικαστικό ντουέτο ΦΥΤΑ που επιμελείται την έκθεση «200 χρόνια ασφυξία» γράφει για τη δυστυχία να είσαι (εθνικιστής) Έλληνας.

-Η ιστορικός Βασιλική Λάζου με αφορμή το καινούργιο της βιβλίο «Γυναίκες και επανάσταση. Από τον οθωμανικό κόσμο στο ελεύθερο ελληνικό κράτος» (Εκδόσεις Διόπτρα) μιλάει σχετικά με τη θέση των εκπροσώπων του «δεύτερου φύλου» τον καιρό του Αγώνα.

-Ο επισκέπτης καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Γρανάδας Νίκος Μαθιουδάκης γράφει για το βιβλίο «Μια ιστορία για τον Διονύσιο Σολωμό» της Μαρίας Μπαχά που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Καλειδοσκόπιο.

-Προδημοσίευση αποσπάσματος από το υπό έκδοση βιβλίο «Τα μάτια της πόλης» του Θανάση Χουλιαρά (Εκδόσεις Εντύποις).

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter