Ασπρόπυργος: Υπό έλεγχο η φωτιά στο βυτιοφόρο – Είχε ζητηθεί εκκένωση της περιοχής (Photos – Video)

Ασπρόπυργος: Υπό έλεγχο η φωτιά στο βυτιοφόρο – Είχε ζητηθεί εκκένωση της περιοχής (Photos – Video)

Υπό έλεγχο τέθηκε, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι σε βυτιοφόρο με προπάνιο, επί της οδού Παναγίας Φανερωμένης, στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου και επεκτάθηκε σε βιομηχανική εγκατάσταση. Για προληπτικούς λόγους εκκενώθηκε η ευρύτερη περιοχή, ενώ δεν αναφέρθηκαν,  τραυματισμός ή εγκλωβισμός κάποιου ατόμου.

Με εντολή του αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγου Στέφανου Κολοκούρη, στην περιοχή έχει μεταβεί κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού, για τη διερεύνηση των αιτιών της φωτιάς, ενώ στο σημείο πήγε και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Να σημειωθεί ότι η έκρηξη σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί της Παρασκευής.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις οι οποίες ενισχύθηκαν και πλέον είναι 42 πυροσβέστες με 17 οχήματα, 2 Ε/Π και 1 ακόμη Ε/Π ως συντονιστικό.

Ειδοποίηση από το 112

Στο μεταξύ, η υπηρεσία «112» της Πολιτικής Προστασίας έστειλε στους κατόχους κινητών στην περιοχή μήνυμα με το οποίο καλούνται οι πολίτες να καταφύγουν σε κλειστό κτήριο και να μείνουν μακριά από παράθυρα, λόγω κινδύνου έκρηξης.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter