Ένας χρόνος χωρίς τον Μανώλη Γλέζο: Διαδικτυακή εκδήλωση στη μνήμη του

Ένας χρόνος χωρίς τον Μανώλη Γλέζο: Διαδικτυακή εκδήλωση στη μνήμη του

Διαδικτυακή εκδήλωση στη μνήμη του μεγάλου Μανώλη Γλέζου θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Τρίτης, έναν χρόνο μετά τον βιολογικό θάνατό του.

Όπως ενημερώνουν οι διοργανωτές της εκδήλωσης: «Πέρασε κιόλας ένας χρόνος… Ένας χρόνος και είναι σαν χθες που έφυγε και άφησε ένα κενό στη ζωή μας όχι όμως και στην καρδιά μας και στη μνήμη μας. Ασυμβίβαστος αγωνιστής για την Ελευθερία, τη Δημοκρατία και τα Κοινωνικά Δικαιώματα, υπερασπιστής του Δίκιου των αδύναμων και του Λαού μας, Ενεργός Πολίτης, ακαταπόνητος και πάντα παρών, που «αντί να ξοφλήσει τη ζωή του με την τόλμη μιας στιγμής την έσπειρε σε έναν αιώνα».

«Εξαιτίας των προληπτικών μέτρων που επιβάλλονται λόγω της πανδημίας, δεν δόθηκε η ευκαιρία του συλλογικού αποχαιρετισμού τότε και δεν δίνεται και τώρα η δυνατότητα μιας ανοιχτής εκδήλωσης. Για «να μη σβήσουν τα καντήλια της μνήμης», ακολουθώντας τις αναγκαίες συνήθειες των καιρών, θα μοιραστούμε αναμνήσεις που φυλάξαμε από τον αγαπημένο μας Μανώλη μέσα από μια διαδικτυακή συνάντηση, που θα γίνει στις 30 του Μάρτη, στις 7:30 μ.μ.».

Στην εκδήλωση συμμετέχουν οι: Κώστας Ήσυχος, Μανώλης Ισιγώνης (αρχιτέκτονας, Πάρος), Ιωάννα Καρυστιάνη (συγγραφέας), Σοφία Κατσουρού (φιλόλογος, Απεράθου), Άννα Λεβογιάννη (νηπιαγωγός, μουσικός), Παναγιώτα Μανιού (επ. συνεργάτης στην Ευρωβουλή), Γιάννης Μηλιός (ομότιμος καθηγητής ΕΜΠ), Θανάσης Παπαδόπουλος (δήμαρχος Καλαβρύτων), Μαργαρίτα Παπαϊωάννου (πολιτικός μηχανικός, Λονδίνο), Σπύρος Παυλίδης (ομότιμος καθηγητής ΑΠΘ), Τάκης Πολίτης (καθηγητής Παν. Θεσσαλίας), Σωτήρης Πράπας (καρδιοχειρουργός), Πέπη Ρηγοπούλου (Ομοτ. καθηγήτρια ΕΚΠΑ, συγγραφέας), Σοφία Σακοράφα (αντιπρόεδρος Βουλής των Ελλήνων), Λη Σαράφη (ιστορικός), Άννα Φιλίνη (αρχιτέκτονας, ζωγράφος).
Βιντεοσκοπημένη συμμετοχή: Fabio De Masi (βουλευτής στη γερμανική Bundestag), Martina Michels (ευρωβουλευτής), Paul Emile Dupret (επ. συνεργάτης στην Ευρωβουλή)

Για να παρακολουθήσετε την απευθείας μετάδοση της διαδικτυακής εκδήλωσης στο YouTube:

Για να εγγραφείτε στο κανάλι του Μανώλη Γλέζου – Manolis Glezos στο YouTube:

https://www.youtube.com/channel/UCs4PyD6pfbK8dERpL7cAabg

Για να παρακολουθήσετε την απευθείας μετάδοση της διαδικτυακής εκδήλωσης στο Facebook:

https://www.facebook.com/events/446661116638658/

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter