Ένοχοι οι τρεις ανήλικοι για το άγριο έγκλημα στην Αγία Βρβάρα

Ένοχοι οι τρεις ανήλικοι για το άγριο έγκλημα στην Αγία Βρβάρα
Φωτογραφία αρχείου

Το Τριμελές Δικαστήριο ανηλίκων έκρινε ενόχους τους τρεις έφηβους κατηγορούμενους για το άγριο έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα με θύμα μία 50χρονη γυναίκα.

Ως ηθική αυτουργός του σχεδίου δολοφονίας καταδικάστηκε η 15χρονη κόρη του θύματος, ενώ οι δύο φίλοι της ηλικίας 16 και 17 ετών καταδικάστηκαν ως οι δράστες του εγκλήματος.

Η απόφαση του δικαστηρίου ήταν ομόφωνη. Το δικαστήριο τους επέβαλε ποινή κάθειρξης 8 ετών, ενώ δεν τους αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό.

Η άτυχη γυναίκα τον περασμένο Νοέμβριο είχε βρεθεί άγρια δολοφονημένη με περισσότερες από 70 μαχαιριές μέσα στο διαμέρισμα όπου διέμενε με την 15χρονη κόρη της στην Αγία Βαρβάρα.

Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης ενός εκ των κατηγορουμένων Απόστολο Λύτρα, «το δικαστήριο επέβαλε τη μεγαλύτερη προβλεπόμενη ποινή παρακολούθησης από κατάστημα κράτησης ανηλίκων με τη συνδρομή να παρακολουθούν οι ανήλικοι ειδικό ψυχολόγο.

Θεωρώ ότι δεν έχουν συνειδητοποιήσει ακριβώς τι έχει συμβεί. Ο ένας κατηγορούσε τον άλλον για το ποιος έκανε την πράξη. Δεν δόθηκε καμία απάντηση στο δικαστήριο ποιος ήταν ο λόγος που οδήγησε στο έγκλημα. Σύμφωνα με την προδικασία η 15χρονη είχε υποστηρίξει ότι η μητέρα της δεν της φερόταν καλά, όμως αυτός ο ισχυρισμός δεν αποδείχτηκε στο δικαστήριο».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter