Έντεκα καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος βραβευμένου σεναριογράφου

Έντεκα καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος βραβευμένου σεναριογράφου

Φάκελο με καταγγελίες έντεκα γνωστών γυναικών ηθοποιών σε βάρος πασίγνωστου και από την μικρή και από την μεγάλη οθόνη και βραβευμένου σεναριογράφου παρέδωσε την Παρασκευή 23 Απριλίου στον εισαγγελέα ο πρόεδρος του πειθαρχικού του ΣΕΗ, Πασχάλης Τσαρούχας.

Οι σοκαριστικές καταγγελίες αφορούν σε πράξεις προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας στις οποίες φέρεται να προέβαινε ο σεναριογράφος απαιτώντας από τις γυναίκες να συναινέσουν προκειμένου αυτός να τις βοηθήσει με την καριέρα τους.

Ο εισαγγελικός λειτουργός καλείται να μελετήσει τα έγγραφα και να αποτιμήσει τα στοιχεία, προκειμένου να αποφασίσει για τις περαιτέρω ενέργειες του.

Μία εκ των 11 καταγγελιών εμφανίζεται να έχει χρόνο τέλεσης το 2007, πράγμα που σημαίνει ότι σε λίγο ολοκληρώνεται ο ανώτατος χρόνος παραγραφής των 15 ετών, που αφορά στα κακουργήματα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αφορά σε επίθεση που δέχτηκε η καταγγέλλουσα στο σπίτι του σεναριογράφου.

Ο καταγγελόμενος δεν είναι ένα τυχαίο πρόσωπο στον καλλιτεχνικό χώρο. Πέρα από τις επιτυχίες που έχει κάνει και για τις οποίες έχει βραβευτεί, ασχολείται και με τα κοινά, ενώ έχει απασχοληθεί και ως πρώην αναπληρωτής γραμματέας σε κρατικό φορέα υπό την εποπτεία της ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου, η οποία προσθέτει στο «βιογραφικό» της ακόμη έναν σεξουαλικό παραβάτη μετά τον καταδικασμένο πρωτόδικα για ασέλγεια σε ανηλίκους σε Νίκο Γεωργιάδη, τον οποίο μάλιστα έσπευσε να υπερασπιστεί και ως μάρτυρα στο δικαστήριο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter