Έτοιμο το «West Side Story» του Σπίλμπεργκ

Έτοιμο το «West Side Story» του Σπίλμπεργκ
Photo credit: IMDB

Μία από τις εκπλήξεις στην προχτεσινή απονομή των 93ων βραβείων Όσκαρ ήταν η προβολή του τρέιλερ του νέου «West Side Story» που έχει σκηνοθετήσει ο Στίβεν Σπίλμπεργκ.

Σε σκηνοθεσία του δις οσκαρούχου Στίβεν Σπίλμπεργκ και σε σενάριο του βραβευμένου με Pulitzer και Tony®, Τόνι Κούσνερ το “West Side Story” διηγείται την κλασσική ιστορία διαμάχης μεταξύ των Νεουορκέζικων συμμοριών Jets και Sharks αλλά και ενός νεανικού έρωτα, πίσω στο μακρινό 1957.

Στη σύγχρονη βερσιόν του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας που εδώ ονομάζονται Τόνι και Μαρία, πρωταγωνιστούν οι Άνσελ Έλγκορτ (ο νεαρός πρωταγωνιστής του «Baby driver») και η πρωτοεμφανιζόμενη Ρέιτσελ Ζεγκλέρ.

Για το ρόλο της Μαρίας επιλέχτηκε η άγνωστη 17χρονη youtuber μαθήτρια από το Νιου Τζέρσι καθώς κέντρισε το ενδιαφέρον του Σπίλμπεργκ και της ομάδας του. Μάλιστα την ξεχώρισαν ανάμεσα σε 30.000 βίντεο που παρακολούθησαν στα σόσιαλ μίντια όπου νεαρά κορίτσια έκαναν video auditions για τον ρόλο.

Στην ταινία συμμετέχουν επίσης οι Αριάνα Ντε Μπόουζ, Άνα Ίζαμπελ, Ντέιβιντ Άλβαρεζ, Κόρει Στολ και η Ρίτα Μορένο που είχε κερδίσει το όσκαρ β ρόλου στην αρχική ταινία του 1961, η οποία είχε κερδίσει συνολικά 10 βραβεία. Εδώ, η 80χρονη πορτορικανή ηθοποιός – μια από τους τρεις καλλιτέχνες που έχουν βραβευτεί με Οσκαρ, Emmy, GRAMMY, Tony και Peabody Awards- εκτός από το ρόλο της Βαλεντίνας, της ιδιοκτήτριας δηλαδή του μαγαζιού που εργάζεται ο Τόνι, κρατά και χρέη παραγωγού.

Η ταινία είναι μια παραγωγή της 20th Century Studios, The Walt Disney Company και θα βγει τον Δεκέμβριο 2021 στους κινηματογράφους. Στην Ελλάδα η διανομή της θα γίνει από τη Feelgood.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter