ΑΕΛ – Παναιτωλικός 1-1: Βαθμός χρυσάφι για τους Αγρινιώτες

ΑΕΛ – Παναιτωλικός 1-1: Βαθμός χρυσάφι για τους Αγρινιώτες

Ο Παναιτωλικός στάθηκε όρθιος στο Αλκαζάρ, απέσπασε βαθμό χρυσάφι από την ΑΕΛ (1-1), η οποία έχασε πέναλτι. Η Λάρισα παρέμεινε ουραγός, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι στην 13η θέση της βαθμολογίας.

Πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο του ματς η ΑΕΛ έχασε μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Στο 8’ ο Καρασαλίδης έκανε χέρι στην περιοχή της ομάδας του και ο Αγγ. Ευαγγέλου έδωσε πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Πινακάς, όμως ο Κνετ έπεσε στη σωστή γωνία και απέκρουσε την μπάλα.

Ο Παναιτωλικός πέτυχε γκολ με τον Βέργο στο 31’, αλλά με τη χρήση του VAR διαπιστώθηκε ότι ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ.

Το σκορ άνοιξε στο 44’. Ο Γιακιμόφσκι εκτέλεσε πλάγιο από αριστερά, βρήκε τον Ντουρμισάι που έκανε το κοντρόλ και τελείωσε άψογα τη φάση (1-0).

Στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου οι Αγρινιώτες ισοφάρισαν. Στο 50’ ο Μεντόσα με κάθετη πάσα τροφοδότησε τον Βέργο, ο οποίος εκτέλεσε με το αριστερό (1-1).

Δέκα λεπτά αργότερα ο Μεντόσα έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά ο Γιακιμόφσκι που πήρε την μπουκιά μέσα από το στόμα. Η ΑΕΛ με τη σειρά της απείλησε με τον Ακούνια στο 70’.

Ο Αγγ. Ευαγγέλου έδειξε κίτρινη κάρτα στους Ντουρμισάι,

Γιακιμόφσκι, Στίφλερ, Τσόταλιτς, Περέιρα, Μάλης.

ΑΕΛ: Ναγκί, Μπέρτος, Στίφλερ, Μακσιμένκο, Πινακάς (67’ Mουκάντζο), Μπεν – Χάτιρα (87’ Γκράουρ), Κολομπίνο, Χουσίνο (46’ Ηλιάδης), Ακούνια, Γιακιμόφσκι (85’ Τσόσιτς), Ντουρμισάι (85’ Νούνιτς).

Παναιτωλικός: Κνετ, Καρασαλίδης, Τσότσαλιτς, Τσιγγάρας (79’ Μεντίνα), Περέιρα, Ταχάρ, Εντινγκά (85’ Μανθάτης), Ντίας, Αριγίμπι (73’ Μάλης), Μεντόσα (86’ Ντάλσιο), Βέργος.

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PLAY OUT

7. Βόλος 35

8. ΠΑΣ Γιάννινα Car.gr 34

9. Ατρόμητος 29

10. Απόλλων Σμύρνης 29

11. Λαμία 27

12. ΟΦΗ 23

13. Παναιτωλικός 21

14. . Α.Ε.Λ. 20

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter