Αθήνα-Λονδίνο-Αθήνα: «Restart»

Αθήνα-Λονδίνο-Αθήνα: «Restart»

Ένας Έλληνας στο Λονδίνο, η ιστορία της «Επανεκκίνησης» και η επιστροφή στην Αθήνα.

Ο Μανώλης Ισχάκης είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση ανθρώπου, όχι μόνο λόγω της –κυριολεκτικά μιλώντας- διαδρομής του ανάμεσα σε δύο ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, αλλά κυρίως για τον λόγο που έγινε γνωστός στο εξωτερικό. Η έννοια βιωματικό σεμινάριο είναι σημείο των καιρών και ο Μανώλης Ισχάκης επιστρέφει στην Αθήνα για να μας μυήσει στην μέθοδο  Holistic Result Transformational Coaching.

Τι γράφει η επαγγελματική σας κάρτα;

 Δεν έχω επαγγελματική κάρτα.  Αλήθεια τώρα! Είμαι techy boy… Όλα digital Αν θα έλεγα κάτι θα ήταν «Ζήσε με Πάθος» και  Holistic Result Coach ®.

Γιατί Λονδίνο; Πως προέκυψε;

Για τρεις λόγους. Από το μηδέν, ύστερα από μεγάλη προσπάθεια, έφτασα να έχω τη ζωή που θέλω. Για μένα ήταν ένα ταβάνι. Ήθελα να κάνω ένα breakthrough. Έτσι λοιπόν, το Λονδίνο ήταν μια τεράστια πρόκληση να ανακαλύψω κάτι για μένα, να με κάνω challenge, και να εξελιχθώ. Να τονίσω ότι ύστερα από εξειδικευμένες εξετάσεις και μετά από 20 χρόνια αποτυχημένης προσπάθειας να μάθω αγγλικά, το Λονδίνο ήταν πραγματικά μια τεράστια πρόκληση.

Ο δεύτερος λόγος, να λανσάρω τη μέθοδο Holistic Result Coaching ®. Μετά από παρότρυνση ενός πελάτη μου που ήρθε να με βρει όταν περνούσε μια πολύ δύσκολη περίοδο στη ζωή του.. και μέσα σε ένα ΣΚ coaching, παραιτήθηκε από υπάλληλος, άνοιξε τη δική του επιχείρηση και έκανε τζίρο 1.000.000 λίρες μέσα σε ένα χρόνο. Και με ρωτάει: Ξέρεις τι κάνεις; Χάνεσαι εκεί.. Και ο Μάριος μου άνοιξε τους δρόμους για το Λονδίνο.

Ο τρίτος λόγος, μια νέα εμπειρία. Η επιτυχία δεν έχει νόημα αν δεν συνοδεύεται από εμπειρίες που αξίζει να θυμάσαι.

Μετά το Λονδίνο, γιατί Αθήνα;

Γιατί όχι; Γεννήθηκα.. Μεγάλωσα στην Αθήνα.. Από εδώ ξεκίνησα και ο τρόπος που οι άνθρωποι το αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή ήταν εξαιρετικός. Όταν δημιούργησα τα πρώρα online courses προσωπικής ανάπτυξης στην Ελλάδα με δυνατότητα πληρωμής με κάρτα, τότε όλοι με κοιτούσαν σαν να ήμουν τρελός. Δεν θα ξεχάσω ότι οι άνθρωποι περίμεναν στην ουρά της τράπεζας για να αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα webinar  των 7€  που είχα δημιουργήσει. Αυτή ήταν η αρχή για κάτι που δεν φαντάστηκα ποτέ. Για την ακρίβεια δραστηριοποιούμαι από την πρώτη στιγμή σε Ελλάδα και Κύπρο.

Το συγκεκριμένο σεμινάριο σε ποιους απευθύνεται; Μιλάμε για «restart», για «reboot»; Και για ποιο λόγο;

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους έχουν τα κότσια να δημιουργήσουν εξαιρετική επιτυχία στη ζωή τους. Έλεγε ένας φίλος. Ότι αξίζει να κάνεις, αξίζει να το παρακάνεις. Εάν αξίζει να ζεις τότε αξίζει να ζεις με Πάθος. Το πρώτο βήμα για να μεταμορφώσει τη ζωή του ένας άνθρωπος, είναι να κάνει επανεκκίνηση τον υπερυπολογιστή του. Το  μυαλό του. Έτσι δεν κάνουμε στα κινητά ή στους υπολογιστές;

Είναι μια διαδικασία που μέσα από αυτήν όσοι την ακολουθούν η περιγραφή τους είναι: Το Restart! Είναι μια συγκλονιστική μοναδική εμπειρία που δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια. Άνθρωποι με κρίσεις πανικού και κατάθλιψη, άρχισαν να ζουν.Επιχειρηματίες αύξησαν τον τζίρο τους έως και 100%. Οι πωλητές αύξησαν τις πωλήσεις τους έως και 500%. Άνθρωποι που πάλευαν με τα κιλά τους, απλά άρχισαν να σχηματοποιούν ξανά το σώμα που πάντα ονειρεύονταν. Άνθρωποι που δεν είχαν φίλους, δεν φλέρταραν, δεν είχαν σχέση, δεν μιλούσαν με τους αγαπημένους τους ανθρώπους, μέσα σε τρεις μέρες μεταμόρφωσαν προβληματικές σχέσεις χρόνων..

Όταν με ρωτούν αν είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό, η απάντηση μου είναι: Δεν είναι μικρή η ζωή για να αμφιβάλεις; Ζήσε με Πάθος!

Το σεμινάριο Restart! Η Δεύτερη Ευκαιρία ® θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Zoom στις 21, 22 και 23 ενώ συνοδεύεται από bonus group coaching με τον Μανώλη Ισχάκη για έναν ολόκληρο μήνα στις ημερομηνίες 25/5, 31/5, 7/6, 14/6 και 21/6.

Δηλώσεις συμμετοχής: https://www.manolisischakis.gr/restart/

Facebook https://www.facebook.com/nlp.ab

Instagram https://www.instagram.com/manolisischakis/ 

 Youtube  https://www.youtube.com/user/ExploreFreedomTv 

Site https://www.manolisischakis.gr/manolis-ischakis-nlp

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter