Αλαλούμ στη Σαντορίνη: Μαθητές δεν πήγαν σχολείο γιατί δεν είχαν self test (Video)

Αλαλούμ στη Σαντορίνη: Μαθητές δεν πήγαν σχολείο γιατί δεν είχαν self test (Video)

Αλαλούμ στη Σαντορίνη με τα self test καθώς, όπως αναφέρει διευθυντής σχολείου, πολλοί μαθητές δεν κατάφεραν να τα προμηθευτούν. Ως εκ τούτου δεν κατάφεραν να μπουν στις τάξεις. Όπως εξήγησε, οι μαθητές δεν μπόρεσαν να αναπληρώσουν, μάλιστα, τα μαθήματα και οι απουσίες τους δε θα προσμετρηθούν.

Μιλώντας στο Open ο Μανώλης Καραμολέγκος, διευθυντής Λυκείου στη Θήρα: «Σε σύνολο 312 μαθητών Λυκείου δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν 70, εκ των οποίων επιβεβαιωμένα οι 60 μπόρεσαν να προμηθευτούν τα self test».

«Προφανώς δεν ευθύνονται οι φαρμακοποιοί. Πήγαν οι άνθρωποι να αγοράσουν τα self test και αντί να πάρει ένα ο καθένας πήρανε 3 κτλ. Με αποτέλεσμα οι επόμενοι να μη βρουν. Τα self test είναι προσωποιημένα λόγω ΑΜΚΑ» γεννώντας ερωτήματα για το πώς συνέβη αυτό.

Σημείωσε δε πως αυτό οφείλεται στον κακό προγραμματισμό στη διανομή και συνέχισε λέγοντας: «Δεν έπρεπε να δοθούν απευθείας όλα τα self test που προβλέπονται» και πρόσθεσε: «Από χθες έχω την αίσθηση ότι λύθηκε το πρόβλημα, πιστεύω ότι από σήμερα θα ομαλοποιείται η κατάσταση. Έχουν αποσταλεί τα καινούργια, υποθέτω σε αυτή την παρτίδα θα είναι όλα τακτοποιημένα».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter