Αλληλεγγύη και στήριξη στο twitter υπέρ Κώστα Βαξεβάνη : «Ο απλός κόσμος είναι δίπλα σου»!

Αλληλεγγύη και στήριξη στο twitter υπέρ Κώστα Βαξεβάνη : «Ο απλός κόσμος είναι δίπλα σου»!

Συγκινητική είναι η συμπαράσταση πολλών «επώνυμων» και ανώνυμων πολιτών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  στον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη μετά τη δημοσιοποίηση των απειλών κατά της ζωής του μέσα από το documentonews.gr. 

«Ο απλός κόσμος είναι δίπλα σου, ελπίζω και ο πολιτικός κόσμος να έχει την βούληση να σε προστατέψει, όχι με λόγια αλλά με πράξεις, όχι σήμερα, εχθές. Αυτοί που σε πολεμάνε έχουν μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης», γράφει ένας χρήστης του twitter.

Ένας άλλος με σαρκασμό σχολιάζει πως “μένει να κατεβάσει η ΝΔ τροπολογία για να γίνονται τα συμβόλαια θανάτου με συμβολαιογράφους”.

Άλλοι αναφέρονται στο πώς η κυβέρνηση και το υπουργείο ΠΡΟΠΟ προστάτευαν “αποτυχημένους” ενώ «άλλοι δημοσιογράφοι που προσπαθούν να κάψουν τον σανό που μας ταΐζουν είτε δολοφονούνται είτε απειλούνται…»

https://twitter.com/anleva33/status/1385729131866898435

«Τους έχω ικανούς για τα πάντα, ο Βαξεβάνης είναι η μοναδική φωνή αντιπολίτευσης σε μια χώρα που κοιμάται. Όμως όσο αδίστακτοι και να είναι, δεν είναι τόσο ηλίθιοι ώστε να την ξυπνήσουν», είναι μερικά άλλα σχόλια στο twitter.

«Να διευρευνηθούν άμεσα οι καταγγελίες του Κ. Βαξεβάνη. Η επίθεση στη δημοσιογραφία είναι επίθεση στη Δημοκρατία! Δεν θα γίνουμε μπανανία!

Το e-tretadio τονίζει : «Ο Μένιος Φουρθιώτης είναι ο εντολέας συμβολαίου θανάτου εναντίον του Κώστα Βαξεβάνη και ενός ακόμη δημοσιογράφου»

«Το συμβόλαιο θανάτου που αποκαλύπτει ο Kώστας Βαξεβάνης εναντίον του κατ’ εντολήν του υψηλού προστατευόμενου της ΕΛΑΣ και του Κ. Μητσοτάκη είναι η άλλη όψη των βασανιστηρίων στα οποία επιδίδεται η ΕΛΑΣ εναντίον προσαχθέντων. Μαφιακό ναρκοκράτος η Ελλάδα!». Αυτό αναφέρει σε ανάρτησή του ο δημοσιογράφος Λεωνίδας Βατικιώτης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter